Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Ζούμπερι, Νέα Μάκρη

Νέα Μάκρη
  • € 58.000
  • 1
  • 27
  • 1
  • 2
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Νέα Μάκρη - Ζούμπερι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 27 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Θάλασσα, Παραλία, Πλατεία, Εκκλησία, 400 Μέτρα από παραλία, έχει θέα Καλή. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Παραθαλάσσιο, είναι κατάλληλο για Εξοχική κατοικία, Επένδυση καθώς νοικιάζεται για σεζόν ,airbnb καθώς έχει απόσταση απο την παραλια 3 λεπτά με τα πόδια. Και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ηλεκτρ. Συσκευές, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Χωρίς Κοινόχρηστα, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €58.000. HLM, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6907844022, email: info@hlm.gr, website: www.hlm.gr.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.
Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5343875 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
27 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 58.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή