Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 890.000
  • 5+
  • 504
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024
Περιγραφή
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - Διατηρητέα Νεοκλασική Ανακαινισμένη Κατοικία Προς Πώληση: Κομψή και πολυτελής διατηρητέα κατοικία λίγα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Μεταξουργείο και σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο.

Αυτό το διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο κατοικιών, που εκτείνεται σε 504 τ.μ. σε δύο ορόφους με σοφίτα, είναι πλήρως ανακαινισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι ιστορίας με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.
- Πλήρως ανακαινισμένο: αυτό το νεοκλασικό κτίριο υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακαίνιση χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ένας αρμονικός συνδυασμός ιστορίας και νεωτερικότητας.
- Η διάταξη του κτιρίου περιλαμβάνει εκτεταμένους χώρους καθιστικού, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια & 1 master υπνοδωμάτιο όλα με δικό τους μπάνιο και WC, ευέλικτους χώρους που μπορούν να προσαρμοστούν για να εξυπηρετήσουν τις μοναδικές ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, μεγάλη κουζίνα, ιδιωτικό κήπο, χώρο γραφείου και βοηθητικό χώρο στο το υπόγειο.
- Σύγχρονες ανέσεις: Απολαύστε μοντέρνα ζωή με χαρακτηριστικά όπως αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, ασανσέρ και όλες τις απαραίτητες υποδομές για σύγχρονη άνεση.
- Επενδυτικές δυνατότητες: Αυτό το νεοκλασικό στολίδι προσφέρει όχι μόνο μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης αλλά και μια σταθερή επενδυτική ευκαιρία. Η περιοχή της πλατείας Μεταξουργείου & Βάθης αναζωογονείται με ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας όπως το Novotel και το Wyndham, καθιστώντας αυτό το ακίνητο ιδιαίτερα ελκυστικό τόσο για τους επενδυτές όσο και για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη αστική κατοικία.
- 6' με τα πόδια από σταθμό μετρό Μεταξουργείου, 6' με τα πόδια από Σταθμό ΟΣΕ Λαρίσης, 10' με τα πόδια από Ομόνοια, 10' με τα πόδια από Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
- Το οίκημα βρίσκεται επί της Θράκης 3.

Προγραμματίστε την ιδιωτική σας επίσκεψη: Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια ιδιωτική επίδειξη αυτού του σχολαστικά ανακαινισμένου νεοκλασικού κτηρίου.

*Όλα τα απαραίτητα έγγραφα είναι διαθέσιμα και το κτίριο είναι έτοιμο προς πώληση.
**Σημείωση: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται θεωρούνται αξιόπιστες αλλά υπόκεινται σε αλλαγές και επαλήθευση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5343937
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
504 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1870
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή