Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός Λευκάδας-Κάτω Εξάνθειας 31100, Σφακιώτες, Λευκάδα

ΛευκάδαΕπ. Οδός Λευκάδας-Κάτω Εξάνθειας 31100
  • € 490.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πανέμορφη Βίλα 85τ.μ. με Εξωτερική Πισίνα στην Άκρη της Λευκάδας

Αυτή η υπέροχη βίλα βρίσκεται στην εξαιρετική τοποθεσία του Αγίου Νικήτα στη Λευκάδα και αποτελεί την απόλυτη προσφορά για ήρεμες και πολυτελείς διακοπές. Με έναν εντυπωσιακό κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα στον Άγιο Νικήτα και το Ιόνιο πέλαγος, αυτή η βίλα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.

Η βίλα περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό και άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και καφετιέρα, καθώς και 2 μπάνια με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης μια εσωτερική σκάλα, τζάκι και κλιματισμό για την απόλυτη άνεση.

Το σπίτι διαθέτει τρία επίπεδα, με το σαλόνι, την κουζίνα, το wc και την πισίνα στον μεσαίο όροφο. Στο πατάρι υπάρχει 1 κρεβάτι και ένας καναπές-κρεβάτι, ενώ το ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθήκη με πλυντήριο ρούχων.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακός, με μεγάλους εξωτερικούς χώρους, βεράντα, κήπο και ιδιωτική πισίνα βάθους από 1,40 έως 2,20 μέτρα. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θέα στο πέλαγος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η βίλα απέχει μόλις 500 μέτρα από την παραλία του Αγίου Νικήτα και λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από την παραλία του Μύλου, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο του Ακτίου σε απόσταση 33 χιλιομέτρων.

Αυτή η βίλα παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία για ήρεμες διακοπές στη Λευκάδα με θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Εάν αναζητάτε την απόλυτη πολυτέλεια και χαλάρωση, αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό για εσάς. Η τιμή της είναι €490.000.

site: https://hellas.properties/
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
83206 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή