Duplex Επαρχιακή Οδός Λευκάδας-Βασιλικής 31100, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

ΛευκάδαΕπαρχιακή Οδός Λευκάδας-Βασιλικής 31100
  • € 265.000
  • 5+
  • 130
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Υπερπολυτελής Μεζονέτα 130τ.μ. με Πισίνα και Απεριόριστη Θέα στην Θάλασσα

Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα 130τ.μ. σε οικόπεδο 210τ.μ. σε 3 επίπεδα βρίσκεται σε μια από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες, προσφέροντας μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και το βουνό. Αυτή η κατοικία είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρει μεγάλη κουζίνα και ευρύχωρα δωμάτια με πολυτελή κατασκευή. Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα με μεζονέτες που είναι χτισμένες σε κλιμακωτά επίπεδα, επιτρέποντας θέα στη θάλασσα από κάθε γωνιά.

Οι πρόσφατες ανακαινίσεις περιλαμβάνουν μια πισίνα 67τ.μ., που προσφέρει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Κάθε όροφος είναι αυτόνομος, το ισόγειο είναι ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι, λόγο εσωτερικής σκάλας. Εδώ, θα βρείτε αυτονομία σε όλα, με δική του κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και ένα μικρό κήπο.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι μπροστά στο μέρος της πισίνας με ένα πολύ όμορφο μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια υπέροχα σχεδιασμένη και πρακτική κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη.

Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει ένα master υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα, διπλό κρεβάτι και κλιματισμό, καθώς και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα και κλιματισμό. Επίσης, υπάρχει ένα μπάνιο με μπανιέρα, λεκάνη και νιπτήρα.

Η μεζονέτα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης και βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για πολυτελείς διακοπές και ανέσεις. Η τιμή της είναι €265.000.

site: https://hellas.properties/
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
81968 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή