Duplex 295 τμ, Καλυμνιώτικα, Βούλα

Βούλα
  • € 880.000
  • 5+
  • 295
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Όμορφη, πολυτελής μεζονέτα στη Βούλα, 1ου - 2ου ορόφου, κατασκευής 2008. Στον πρώτο όροφο, επιφανείας 98 τ.μ., βρίσκει κανείς ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα W.C. Ένας εσωτερικός ανελκυστήρας ή ξύλινη σκάλα σας μεταφέρει στον δεύτερο όροφο, 99 τ.μ., ο οποίος περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με δικό του πλήρες μπάνιο, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα κοινό μπάνιο. Υπάρχει άφθονος χώρος για ντουλάπες ενώ τα δωμάτια είναι φωτεινά και ευρύχωρα. Επιπροσθέτως, στο υπερυψωμένο υπόγειο, με απευθείας πρόσβαση στον κήπο, έχει διαμορφωθεί ένα πλήρως ανεξάρτητο διαμέρισμα, 98 τ.μ., με κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μικρό σαλόνι. Πρόκειται για ένα έξυπνο σπίτι, με αυτόματα ρολά παραθύρων, ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα με μηχανισμό κλίσης και περιστροφής καθώς και τριπλό λέβητα (φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα). Διαθέτει εσωτερικό γκαράζ για ένα αυτοκίνητο και εξωτερικό για άλλο ένα αυτοκίνητο.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QO42 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
295 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 880.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή