Duplex Αμφιθέα, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΑμφιθέα
  • € 295.000
  • 5+
  • 235
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Στην ωραιότερη περιοχή του Ωραιοκάστρου , στην Γαλήνη σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική μεζονέτα 235τμ που φτιάχτηκε με μεράκι από τους ιδιοκτήτες .Βρίσκεται εντός ενός πολύ περιποιημένου συγκροτήματος με κοινή εσωτερική αυλή σε εξαιρετική τοποθεσία πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο διευκολύνοντας μετακινήσεις.
Ισόγειο : μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μεγάλο μπαλκόνι , ευρύχωρη φωτεινή κουζίνα στο πίσω μέρος με μπαλκόνι. Η κουζίνα μπορεί να κλείσει εντελώς , εάν ο νέος αγοραστής το προτιμάει .
1ος όροφος . Τρία δωμάτια , δύο μπάνια . 1ο ευρύχωρο δωμάτιο με ντουλάπα - βεστιάριο από μασίφ ξυλεία με αισθητήρα φωτισμού καθώς ανοίγει και στην οποία ο χρήστης της εισέρχεται μέσα για να εξυπηρετηθεί , 2ο παιδικό δωμάτιο ευρύχωρο με εντειχισμένη ντουλάπα. 3ο δωμάτιο master bedroom με πολύ μεγάλη ντουλάπι και δικό του άνετο μπάνιο . όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Ημιυπόγειο. Ένα κανονικό ανεξάρτητο διαμέρισμα. Έχει δική του ανεξάρτητη είσοδο , αλλά και πρόσβαση από την εσωτερική σκάλα της μεζονέτας. Μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι , δωμάτιο , μπάνιο . Υπάρχει και η αποθήκη με τον λέβητα πετρελαίου. Το φυσικό αέριο έχει έρθει στο συγκρότημα , συνεπώς σε περίπτωση εγκατάστασης αερίου , το δωμάτιο αυτό απελευθερώνεται.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-202 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
235 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή