Duplex Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΒούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος
  • € 390.000
  • 5+
  • 225
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11093 - Θεσσαλονίκη Δήμος Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 225 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1992 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. - Τιμή: 390.000 €
Πωλείται Οροφοδιαμέρισμα - Μεζονέτα 4ου και 5ου ορόφου- ρετιρέ, Μοναδικής Θέας.
Βλέπει όλη την πόλη τής Θεσσαλονίκης, τον Θερμαϊκό κόλπο και το Σέιχ Σού, από κάθε σημείο των δύο ορόφων και βέβαια από την μεγάλη βεράντα των 35τ.μ τού 5ου ορόφου και των 15τ.μ βεράντας- μπαλκόνι τού 4ου ορόφου. Το 3ο μπαλκόνι των 10τ.μ \ακουμπάει\ τα δέντρα ενός μικρού φυσικού περιβάλλοντος, ανάμεσα στα γειτνιάζοντα ακίνητα.
Βρίσκεται σέ ένα μοναδικό σημείο δίπλα στην ανατολική έξοδο προς Χαλκιδική, αλλά και στον περιφερειακό, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στον αστικό ιστό τής Λεωφόρου Καραμανλή και τής Βούλγαρη. Είναι πολύ κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Παπαδάκη και σε απόσταση αναπνοής από τον τερματικό των αστικών λεωφορείων 31καί 36 αλλά και των στάσεων 2Κ και 4.
Σχολεία, παιδικοί σταθμοί, φαρμακεία, Τράπεζες, σούπερμάρκετ, η μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της ανατολικής Θεσσαλονίκης, γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα είναι κοντά, δίπλα και μπροστά από το ακίνητο, ενώ το πάρκο τής Ν.Ελβετίας σέ απόσταση 10.
Έχει δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο Οροφόδιαμερίσματα - ένα στον 4 ορ. και ένα στον 5 ορ.
αξιοποιώντας και την επενδυτική δυνατότητα πού προσφέρει η αγορά τού ακινήτου.
Είναι ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ακίνητο, την αξία τού οποίου μπορούμε να αντιληφθούμε ΜΟΝΟΝ διά ζώσης.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11093
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή