Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑράχωβαΑράχωβα
  • € 1.050.000
  • 383
  • 3+
Περιγραφή
Πολυτελής ξενώνας 383 τ.μ. στο Λιβάδι του Παρνασσού, πολύ κοντά στην τουριστική Αράχωβα και δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο.
Το ακίνητο αποτελείται από 3 επίπεδα.
- Το ισόγειο 195 τ.μ. διαθέτει 3 deluxe rooms, το σαλόνι υποδοχής με την reception, την τραπεζαρία του πρωϊνού και άλλους βοηθητικούς χώρους.
- Ο α’ όροφος 144 τ.μ. αποτελείται από 4 σουίτες με μεγάλες ανέσεις και μοντέρνα έπιπλα. Τα μπάνια διαθέτουν υδρομασάζ και ο χώρος του καθιστικού διαθέτει τζάκι, μεγάλα και φωτεινά παράθυρα με φανταστική θέα, άνετους καναπέδες και μεγάλες ντουλάπες. Τέλος, διαθέτει εσωτερικές σκάλες που οδηγούν στο τελευταίο επίπεδο της σοφίτας.
- Οι σοφίτες 44 τ.μ. αποτελούν τα υπνοδωμάτια των 4 διαμερισμάτων του α΄ ορόφου. Διαθέτουν διπλά και ανατομικά κρεβάτια, κομοδίνα και πολυθρόνα.
Πρόκειται για έναν πανέμορφο ξενώνα προσεγμένης αισθητικής και διακόσμησης αλλά και ποιοτικών χαρακτηριστικών κατασκευής, με κήπο, parking και λοιπούς εξωτερικούς χώρους.

Ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την κοσμοπολίτικη Αραχωβα, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Η Αράχωβα είναι αναμφίβολα η αρχόντισσα του Παρνασσού. Χτισμένη αμφιθεατρικά, απλώνεται μεγαλόπρεπα στις νότιες πλαγιές του βουνού για να καταλήξει σε χαράδρα όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος. Η κεντρική πλατεία της βρίσκεται σε υψόμετρο 960 μέτρων.
Η άγρια ομορφιά της Αράχωβας σε συνδυασμό με τον αναλλοίωτο παραδοσιακό χαρακτήρα της, το κοσμοπολίτικο πρόσωπό της και τις πολυάριθμες δραστηριότητες που προσφέρει ο μαγευτικός Παρνασσός, την κατατάσσουν δικαίως στην κορυφή του ελληνικού χειμερινού τουρισμού και στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς και για τις υπόλοιπες εποχές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

EASYHOME
Μεσιτικό γραφείο ακινήτων
Φραντζή 18 Αριστομένους - Καλαμάτα
Τηλ. 27210 22122
Κιν. 698 190 9005
E-mail: hello@easyhome.com.gr
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easyhome.com.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου, εγγράφων και πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
342035 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
383 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.050.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή