Μονοκατοικία βίλα 358 τμ, Πρινές, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος Φωκάς
  • € 650.000
  • 5+
  • 358
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα με ξεχωριστό διαμέρισμα προς πώληση στους Πρινές Ρεθύμνου. Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής επιφάνειας 358,76 τ.μ. σε οικόπεδο περίπου 1500 τ.μ. στην είσοδο του χωριού Πρινές Ρεθύμνου.
Στο ισόγειο της κατοικίας βρίσκεται ένα ξεχωριστό διαμέρισμα 47,25 τ.μ. που αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό - τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια μεγάλη κατοικία 179,97 τ.μ. που αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα - τραπεζαρία - καθιστικό με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα μεγάλο γκαράζ δύο θέσεων 45,18 τ.μ. και μια αποθήκη 35,50 τ.μ. Στον πρώτο όροφο, τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με εξαιρετική θέα στο χωριό, την ευρύτερη περιοχή και τη θάλασσα, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη επισκέψιψη βεράντα, η οποία είναι προσβάσιμη και από το ισόγειο.
Εξωτερικά το σπίτι διαθέτει έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με δέντρα και φυτά, πλακόστρωτη αυλή και πέτρινη περίφραξη.
Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο.

Ο Πρινές είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης της Κρήτης. Ο Πρινές βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χλμ. Δ.-ΝΔ. από το Ρέθυμνο, δίπλα και νοτιοδυτικά από το Ατσιπόπουλο σε περιοχή κατάφυτη από καρυδιές, πλατάνια, βελανιδιές, ελιές και σε υψόμετρο 196 μέτρα. Ο Πρινές με τους 900 περίπου κατοίκους, διατηρεί στοιχεία από το βενετσιάνικο και οθωμανικό παρελθόν του, με αυλές, καμαρόσπιτα, πετρόσκαλες και θόλους. Από τα αξιοθέατα του χωριού, εκτός από τα ενετικά κτίρια, ο επισκέπτης θα δει την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, του προστάτη του χωριού δίπλα στο παλιό λιθόκτιστο σχολείο.
Στον Πρινέ λειτουργούν σύγχρονες αγροτουριστικές μονάδες και ενοικιαζόμενες βίλες, ταβέρνες και ένα cafe-bar. Το χωριό διαθέτει ένα 5Χ5 γήπεδο ποδοσφαίρου, χώρους για ασφαλή ποδηλατοδρόμηση σε μια διαδρομή κυμαινομένου βαθμού δυσκολίας μήκους πάνω από 10 χιλιόμετρα, αλλά και μονοπάτια προς τους Βεδέρους και το φαράγγι Βεδέρων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
940 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
358 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή