Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΡέθυμνοΑπανωμεριτάκη Κωνσταντίνου, Ρέθυμνο 74133
  • € 200.000
  • 5
  • 51
  • 2
Περιγραφή
Προσφέρονται προς πώληση δύο πλήρως επιπλωμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα διαμερίσματα στα Περιβόλια του Ρεθύμνου. Το πρώτο διαμέρισμα έχει εμβαδόν 25 τ.μ. ενώ το δεύτερο έχει εμβαδόν 26 τ.μ. Η τοποθεσία τους είναι εξαιρετική, βρίσκονται μόλις 50 μέτρα μακριά από την μεγαλύτερη και πιο πολυσύχναστη παραλία του Ρεθύμνου και είναι περιτριγυρισμένα από καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες, πολυτελή ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα και την παραλία.

Τα διαμερίσματα μπορούν να ενωθούν για να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα με εμβαδόν 51 τ.μ. αφαιρώντας τον ενδιάμεσο τοίχο. Αυτή η ιδιότητα αποτελεί εξαιρετική επένδυση καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας AIRBnB, λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική τοποθεσία της με πιθανή ημερήσια ενοικίαση από €60 έως €70 ανά διαμέρισμα. Αποτελεί ιδανική επένδυση για τουριστική εκμετάλλευση.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον 2ο όροφο και διαθέτουν μηνιαία κοινόχρηστα €15. Είναι εξοπλισμένα με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με ρεύμα, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και έχουν πρόσβαση σε βεράντα και κήπο με εκπληκτική θέα. Τα διαμερίσματα έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα, προσφέροντας έναν φρέσκο και σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε δύο διαμερίσματα σε μια εξαιρετική τοποθεσία και να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Ρέθυμνο. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια επένδυση με μεγάλη δυνατότητα εσόδων.

site: https://hellas.properties/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
51521 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
51 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή