• € 93.000
  • 500
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Προσφέρονται προς πώληση δύο οικόπεδα εμβαδού 500 τ.μ. στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Τα οικόπεδα βρίσκονται εντός του σχεδίου πόλεως, σε μια φυλασσόμενη περιοχή στον οικισμό Γεωπονικών.

Κάθε οικόπεδο έχει διαστάσεις 34 * 15 μέτρα και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Είναι προνομιακά τοποθετημένα, μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα, και διαθέτουν ρεύμα και νερό. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0.4, επιτρέποντας την ανέγερση κατοικιών έως 200 τ.μ.

Τα οικόπεδα προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για εκμετάλλευση, καθώς μπορούν να κατασκευαστούν δύο μεζονέτες με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. Η καταπληκτική τοποθεσία, μαζί με το φυλασσόμενο περιβάλλον, τονίζουν την επενδυτική αξία αυτών των οικοπέδων.

Η τιμή κάθε οικοπέδου είναι 93.000 ευρώ. Με τον νοτιοανατολικό προσανατολισμό τους, επιτρέπουν την απόλαυση του φωτεινού ελληνικού ηλίου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η πρόσβαση στα οικόπεδα είναι ευκολοστάθμευτη μέσω ασφάλτου.

Αυτά τα οικόπεδα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση ιδιοκτησίας σε μια καταπράσινη περιοχή της Χαλκιδικής, κατάλληλη για αγροτική χρήση ή για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας. Μην χάνετε αυτήν την ευκαιρία και επενδύστε στην ονειρεμένη ιδιοκτησία σας στη Χαλκιδική.

site: https://hellas.properties/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
16949
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 93.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή