Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Κεφαλονιά
  • € 80.000
  • 2.300
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023
Περιγραφή
Αλειματάς, Οικόπεδο προς πώληση 2.300μ2.

Οικόπεδο προς πώληση στην περιοχή Αλειματάς.

Βρίσκεται στο Ρατζακλί και απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς απο το δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Σκάλας. Υπάρχει μια καλή επιλογή από παραλίες σε κοντινή απόσταση όπως οι αμμώδεις παραλίες Μούντα και Καμίνια! Το οικόπεδο είναι 2,300τμ με δυνατότητα κατασκευής κτηρίου έως και 200τμ.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ήσυχο σημείο, απομονωμένο απο τους ήχους της πόλης και τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα το χαρακτηρίζει το στοιχείο της φύσης καθώς η περιοχή είναι κατάφυτη απο δέντρα! Διαθέτει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, τη Ζάκυνθο και την Πελοπόννησο.
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν βίλες που κατα κύριο λόγο διατίθενται προς ενοικίαση, αλλά είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο και με τόση απόσταση μεταξύ τους ώστε η ιδιωτικότητα διατηρείται στο ακέραιο χωρίς να έχουν επαφή η μία με την άλλη!
Το οικόπεδο αυτό δύναται να αξιοποιηθεί απο τον αγοραστή είτε επενδυτικά, κατασκευάζοντας κτήριο προς ενοικίαση, είτε για να χτίσει έναν ιδιωτικό παράδεισο μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας! Απόσταση από θάλασσα 2000μέτρα, Απόσταση από παραλία 2000μέτρα, Επιτρεπόμενη δόμηση εως 200τ.μ., Θέα Βουνό και θάλασσα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Ν-56
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
2.300 m²
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή