Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Κεφαλονιά
  • € 960.000
  • 8.257
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023
Περιγραφή
Μούντα Σκάλα, οικόπεδο προς πώληση 8.257,08m2.

Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία ακριβώς πάνω από την παραλία Μούντα και έχει πανοραμική θέα καθώς βρίσκεται σε τέτοιο σημείο ώστε αποτελεί ένα ιδιωτικό μπαλκόνι στο απέραντο μπλέ του Ιονίου!
Η αμμώδης παραλία εκτείνεται ακριβώς μπροστά απο το οικόπεδο ενώ είναι εύκολο να διακρίνει κανεις με γυμνό μάτι τόσο το γραφικό ψαροχώρι του Κατελειού όσο και τις ακτές της Ζακύνθου!
Απέχει από το δημοφιλέςτουριστικό θέρετρο της Σκάλας μόλις λίγα λεπτά ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο πολλές παραλίες οπως τα Καμίνια και η Μούντα!
Ξεχωρίζει σαν τοποθεσία καθώς συνδυάζει μοναδικά τη θέα στο βουνό και τη θάλασσα ενώ δίνει το αίσθημα οτι βρίσκεστε στην ''άκρη του κόσμου''! Σε αυτό το εξαιρετικά σπάνιο και μοναδικό κομμάτι είναι εγγυημένη η ιδιωτικότητα και η ησυχία που σε συνδυασμό με τη μοναδική του θέα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους!
Το χωριό του Πόρου , όπου μπορείτε να βρείτε καθημερινά δρομολόγια πλοίων από και πρός την Κυλλήνη, απέχει περίπου 20 λεπτά.
Το οικόπεδο είναι 8257,08 τ.μ και είναι ιδιαίτερα ομαλό μορφολογικά! Έχει πρόσβαση μέσω μικρού αγροτικού δρόμου, ο οποίος βέβαια είναι πολύ ομαλός ακόμη και για ένα συμβατικό Ι.Χ.
Αυτό το τεράστιο οικόπεδο αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολλά υποσχόμενη επένδυση για κάποιον που επιθυμεί να φτιάξει ένα μικρό ξενοδοχείο ή μια σειρά απο πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση.
Μια επίσκεψη σε αυτό το μοναδικό κομμάτι είναι σίγουρο πως θα σας βάλει σε σκέψεις… Απόσταση από θάλασσα 50μέτρα, Απόσταση από παραλία 100μέτρα, Θέα Απεριόριστη
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Ν-6
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
8.257 m²
Έξοδα
τιμή
€ 960.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή