Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, πέμπτος όροφος, Ά Νεκροταφείο, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 260.000
  • 3
  • 99
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
*Γοητευτικό Διαμέρισμα στην Αθήνα με Θέα στην Ακρόπολη

Βρισκόμενο στον πέμπτο όροφο ενός καλά διατηρημένου κτιρίου που χρονολογείται από το 1980, αυτό το διαμέρισμα στην Αθήνα αποτελεί μια ευχάριστη συνύπαρξη ιστορίας και σύγχρονης ανεσης. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και προσφέρει έναν επιθυμητό τρόπο ζωής, όπου ο πλούτος της Αθηναϊκής ιστορίας και πολιτισμού αποκαλύπτεται μπροστά σας.

* Τοποθεσία: Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, αυτό το διαμέρισμα απολαμβάνει μια προνομιακή τοποθεσία που εξασφαλίζει ότι δεν είστε ποτέ μακριά από τον δυναμισμό της Αθήνας. Περπατήστε στους ιστορικούς δρόμους και ανακαλύψτε μια ποικιλία από ανέσεις, καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα μόλις λίγα λεπτά μακριά.

* Θέα στην Ακρόπολη: Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος είναι η εκπληκτική θέα της Ακρόπολης. Φανταστείτε να απολαμβάνετε τον πρωινό σας καφέ ή να απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί το βράδυ, κοιτώντας αυτό το εμβληματικό αρχαίο μνημείο από την άνεση του σπιτιού σας.

* Ηλικία και Κατάσταση: Παρά την ηλικία του, το κτίριο διατηρείται με αγάπη και το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απαιτείται μόνο μια μερική ανακαίνιση για να εξατομικεύσετε τον χώρο και να τον φέρετε σε σύγχρονα πρότυπα, καθιστώντας τον ιδανικό για τις αρχές της σχεδίασής σας.

* Μέγεθος: Το διαμέρισμα προσφέρει άνετο χώρο διαβίωσης, παρέχοντας χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία. Η διάταξή του είναι ευέλικτη, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τον χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

* Ιστορικά Αξιοθέατα: Εκτός από την Ακρόπολη, θα βρείτε πολλά άλλα ιστορικά αξιοθέατα σε εύκολη απόσταση με τα πόδια. Εξερευνήστε τα θαύματα της Αθήνας, από τα αρχαία ερείπια έως τα γραφικά περίπτερα που διηγούνται ιστορίες αιώνων που πέρασαν.

* Φυσικός Φωτισμός: Μεγάλα παράθυρα προσκαλούν τον φυσικό φωτισμό στο διαμέρισμα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα φωτεινά εσωτερικά χρώματα συμπληρώνουν τη θέα προς την πόλη, καθιστώντας τον χώρο ακόμα πιο ανοιχτό και ευάερο.

* Μεταφορές: Η ευκολία πρόσβασης σε δημόσια μέσα μεταφοράς, όπως λεωφορεία και σταθμούς μετρό, εξασφαλίζει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρη την πόλη και πέραν από αυτήν με ευκολία.

* Τοπικές Ανέσεις: Είτε έχετε διάθεση για εκλεκτή γαστρονομία, αγορά τοπικών χειροτεχνιών, είτε απλώς απολαμβάνετε έναν χαλαρό περίπατο στην πόλη, θα βρείτε όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε λίγα λεπτά μακριά.

Αυτό το διαμέρισμα στην Αθήνα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να κατέχετε ένα κομμάτι ιστορίας ενώ απολαμβάνετε τον ζωντανό και δυναμικό τρόπο ζωής που προσφέρει η Αθήνα. Με την εξαιρετική του τοποθεσία, τη θέα στην Ακρόπολη και τη δυνατότητα εξατομίκευσης, αποτελεί μια ιδιοκτησία που συνδυάζει το καλύτερο από δύο κόσμους - τον μύθο του παρελθόντος και τις ανέσεις του παρόντος. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα και να γίνετε μέρος της γοητευτικής ιστορίας της Αθήνας.

Για περισσότερα ακίνητα μπείτε στην ιστοσελίδα μας realestatehousemarket.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Δ4 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
99 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή