Ρετιρέ Διάκου Αθανασίου 71-71, 554 38, Άγιος Παύλος, Χίλια Δέντρα, Δ. Αγίου Παύλου

Δ. Αγίου ΠαύλουΔιάκου Αθανασίου 71-71, 554 38, Άγιος Παύλος
  • € 75.000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-474 - Δ. Αγίου Παύλου Άγιος Παύλος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 74 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 1995. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, αποθήκη , διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. - Τιμή: 75.000 €
ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ( Κάστρα - Άγιοι Ανάργυροι ), πωλείται εκπληκτικής τοποθεσίας οροφοδιαμέρισμα 74.26τ.μ., 2ου ορόφου χωρίς ασανσέρ, μερικώς ανακαινισμένο το 1995, διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, προσόψεως, το οποίο χρήζει ολικής ανακαίνισης. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, 200 μόλις μέτρα από την πορτάρα στα Κάστρα και Τον Ιερό Ναό Των Αγίων Αναργύρων, σε πολύ ήσυχη γειτονιά. Είναι κατασκευής του 1975, σε πολύ προσεγμένης κατασκευής και συντήρησης οικοδομή. Περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πλατείες, πολύ πράσινο και σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Μπροστά στο ακίνητο υπάρχουν στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια που εκτελούνται προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Στο εσωτερικό του εκπληκτικού αυτού διαμερίσματος συναντούμαι 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, άνετη χωριστή κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, μεγάλο μπάνιο με πατάρι και ευρύχωρο χωλ. Στα δάπεδα υπάρχουν πλακάκια και μάρμαρα, τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρρώμενα και χρήζει ολικής ανακαίνισης. Η θέρμανση καλύπτεται με ατομικό λέβητα πετρελαίου. Διαθέτει άνετο εμπρόσθιο μπαλκόνι, αποθήκη στην ταράτσα, με μαγευτική θέα θάλασσα και στον Όλυμπο και είναι ιδανικό για οικογένειες και για επένδυση. Πωλείται το διαμέρισμα μαζί με το 50% του αέρα και του οικοπέδου. Μπορούν να κατασκευαστούν δύο στούντιο στον όροφο. Μοναδική ευκαιρία!

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-474 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 3/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή