Ρετιρέ Aks Porto Heli, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιAks Porto Heli
  • € 70.000
  • 2
  • 70
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-475 - Κρανίδι Πορτοχέλι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 2005. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, ντουλάπες, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 70.000 €
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ πωλείται εκπληκτικό διαμπερές διαμέρισμα 70τ.μ., 2ου ορόφου χωρίς ασανσέρ, με θέα θάλασσα, μερικώς ανακαινισμένο, φωτεινό, ευάερο, ευήλιο, γωνιακό, προσόψεως, με μεγάλα μπαλκόνια, δεύτερο από την θάλασσα, παραλιακό, σε πολύ καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στην θάλασσα, με άνετο πάρκινγκ, σε οικοδομή 12 διαμερισμάτων, όπου περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Διατείθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με a/c inverter, ανακαινισμένο μπάνιο, καλής κατασκευής κουζίνα, ντουλάπα εντοιχιζόμενη, κουφώματα αλουμινίου συρρώμενα, τζάκι και πλακάκια με μάρμαρο σε όλους τους χώρους. Κατά την είσοδο στο ακίνητο συναντούμαι στα δεξιά μας το ευρύχωρο χωριστό μεγάλο γωνιακό σαλόνι, κολλητά του οποίου βρίσκεται η ευρύχωρη κουζίνα, το μεγάλο υπνοδωμάτιο και το πολύ μεγάλο μπάνιο. Δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Υπάρχει μπαλκόνι αρκετά μεγάλο, με πλακάκια έξω και θέα στον κήπο και στην θάλασσα. Το Πόρτο Χέλι είναι ένας πανέμορφος Πελοποννησιακός παράδεισος με μαγευτικές και ασυναγώνιστες παραλίες, δύο μόλις ώρες από την Αθήνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς και για επένδυση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 15€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-475 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή