Δυάρι πέμπτος όροφος, Κάτω Ιλίσια (Καισαριανής), Καισαριανή

Καισαριανή
  • € 350.000
  • 3
  • 100
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές του κέντρου της πόλης, μόλις 500 μέτρα από το Hilton και το ξενοδοχείο Divani Caravel, αυτό το οροφοδιαμέρισμα συνδυάζει την ανοιχτή θέα και την ηρεμία με την άνεση μιας εξαιρετικής τοποθεσίας.

Είναι φωτεινό, ευάερο και βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας πενταώροφης οικοδομής του 1972. Αποτελείται από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Η απόλυτη καταπράσινη θέα του Πάρκου των Ιλισίων που θα σας κόψει την ανάσα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο κατάλληλο για όλες τις χρήσεις δίπλα σε πάρκο, σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές του κέντρου της πόλης.

Η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο και το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση.

The Energy Performance Certificate is currently being issued.

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Ψηφίστηκε ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό, τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Τα Ιλίσια είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TFEM
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή