Duplex 240 τμ, Καλλιτεχνούπολη, Ραφήνα

Ραφήνα
  • € 490.000
  • 5
  • 240
  • 3
Περιγραφή
Εάν αναζητάτε την ελευθερία, αν τα όριά σας είναι μόνον ο ουρανός και ο ορίζοντας, αν η επιστροφή στο σπίτι θέλετε να σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάζετε πιο κοντά στα αστέρια, τότε αυτό το διαμέρισμα μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το νέο απόκτημά σας.
Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα ευρύχωρο και άνετο, ζεστό σαλόνι με τζάκι και απεριόριστη θέα, τραπεζαρία, μια ανοιχτή κουζίνα με εντοιχισμένα έπιπλα, ένα λειτουργικό δωμάτιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν υπνοδωμάτιο ή γραφείο καθώς και ένα WC.
Ανεβαίνοντας τις άνετες σκάλες στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε 3 ευρύχωρα, ευάερα και φωτεινά κύρια υπνοδωμάτια με απεριόριστη θέα.
Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι όπου μας περιμένει ένα τζακούζι 6 ατόμων για πλήρη χαλάρωση, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας για οικονομία, κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό και νυχτερινό ρεύμα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η Καλλιτεχνούπολη είναι μια οικιστική περιοχή του δήμου Ραφήνας. Έχει πληθυσμό 900 κατοίκων και όμορφες και ευρύχωρες μονοκατοικίες ή βίλες, οι οποίες είναι χτισμένες στην πλαγιά του λόφου έτσι ώστε οι περισσότερες από αυτές να έχουν θέα στον ανοιχτό ορίζοντα ή κάποιες από αυτές θέα στη θάλασσα.
Η Ραφήνα βρίσκεται στις ακτές της Ανατολικής Αττικής και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νομού, μετά τον Πειραιά, με μεγάλη κινητικότητα προς τις Κυκλάδες.
Τα τελευταία χρόνια η Ραφήνα, αλλά και οι γύρω περιοχές όπως η Καλλιτεχνούπολη, έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης καθώς ενώνεται με τη λεωφόρο Μαραθώνος στο γειτονικό Πικέρμι.
Απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Ο κεντρικός δρόμος της Ανατολικής Αττικής, η Λεωφόρος Μαραθώνος, τη διασχίζει δυτικά, ενώ η Λεωφόρος Αμ. Φλέμινγκ ξεκινά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος και καταλήγει σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι.
Στην άλλη πλευρά της λεωφόρου Μαραθώνος, στην πλευρά του λόφου, βρίσκεται η Καλλιτεχνούπολη.
Η Ραφήνα καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της είναι 12.168 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει τους 30.000 - 50.000. Είναι πυκνοκατοικημένη στο κέντρο κοντά στο λιμάνι, αλλά διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με πάρκα και χώρους πρασίνου, καθώς και δύο μεγάλες παραλίες, η πρώτη δίπλα στο λιμάνι και η δεύτερη η δημοφιλής παραλία Μαρίκες.
Η Καλλιτεχνούπολη είναι μια περιφερειακή συνοικία της Ραφήνας δυτικά της λεωφόρου Μαραθώνος στους πρόποδες της Πεντέλης.
Το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος απέχει περίπου 20 λεπτά ενώ σε μικρότερη απόσταση βρίσκεται ο σταθμός του Προαστιακού της Παλλήνης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TJAK - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή