Τριάρι Κέντρο, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΚέντρο
  • € 395.000
  • 4
  • 137
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ακίνητο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνoυ 2 ορόφων με σοφίτα συνολικής επιφάνειας 137 τ.μ. (120 τ.μ. + 17 τ.μ. σοφίτα) μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα.
Αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια σαλοκουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα WC για μεγαλύτερη άνεση. Ανακαινίστηκε το 2015 και προσφέρει θέα προς μια μικρή πλατεία.
Προσφέρει πολλές πρόσθετες ανέσεις, όπως πόρτα ασφαλείας, ξύλινα κουφώματα, ενσωματωμένες ντουλάπες, ένα τζάκι για ζεστές στιγμές, κλιματισμό για ιδανικό κλίμα, σύστημα συναγερμού για επιπλέον ασφάλεια, σίτες για προστασία από ενοχλητικά έντομα και μια εσωτερική σκάλα για πρόσβαση σε όλους τους χώρους.
Το κτίριο εντυπωσιάζει με τους πέτρινους τοίχους και τις καμάρες, ενώ το πετρόκτιστο τζάκι προσδίδει μια υπέροχη πινελιά παραδοσιακού χαρακτήρα.
Η τοποθεσία αυτού του ακινήτου προσφέρει άνετη πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και υπηρεσίες, ενώ η κοντινή απόσταση από τη θάλασσα το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό.
Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Ρεθύμνου, μια πόλη που συνδυάζει τη γοητεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με την ζωντάνια μιας παραθαλάσσιας πόλης. Η απόσταση μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα προσφέρει την ευκαιρία για απολαυστικές βόλτες και αποδράσεις στην παραλία. Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση 60.000 μέτρων από το αεροδρόμιο, προσφέροντας ευκολία στις μετακινήσεις.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
131 - 12/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή