Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Τήνος
  • € 970.000
  • 438
Περιγραφή
Τήνος, στη μικρή απόσταση των έξι χιλιομέτρων από το λιμάνι, ένα θαυμάσιο συγκρότημα 438 τμ., μια επιχείρηση εννέα ,ενοικιαζόμενων κατοικιών. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, στα όρια του χωριού, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και ταυτόχρονα, την απαράμιλλη ατμόσφαιρα, ενός κυκλαδίτικου οικισμού. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε επιτυχημένα, με γνώμονα την απόλυτη ένταξη στον παραδοσιακό ιστό του οικισμού, ως τμήμα του.
Αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα κτίσματα , με εννέα διαμερίσματα, για τη μέγιστη αξιοποίηση. Μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 30 επισκέπτες . Όλοι οι χώροι έχουν ανεξάρτητες στεγασμένες βεράντες ή αυλές. Είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα, μια και λειτουργούν αδιάλειπτα, επί 16 χρόνια, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Εξωτερικά έχει δημιουργηθεί ένας αξιοθαύμαστος, κατάφυτος κήπος, με πλακοστρωμένα σκαλιά και διαδρόμους επικοινωνίας. Επιλέχθηκαν τοπικά δέντρα και φυτά, τα οποία φροντίζονται με επιμέλεια, σε ένα υπέροχο περιβόλι, περιμετρικά των κτισμάτων. Τα παλαιά αμπέλια , οι συκές, οι ελιές, οι δάφνες, τα γιασεμιά, οι τριανταφυλλιές και δεκάδες άλλα, αγκαλιάζουν το συγκρότημα, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Τα λιθόκτιστα τοιχάκια, ένα μοναδικό αλώνι, τα μαρμάρινα υπέρθυρα, ο διαμορφωμένος χώρος bbq, οι πέτρινες καμάρες και όλα τα παραδοσιακά στοιχεία, αναδεικνύουν τη μελετημένη αισθητική, της γνήσιας Τήνου, σ ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Η θέα προς τις γειτονικές πλαγιές, το επιβλητικό Εξώμβουργο, το λιμάνι του νησιού, τους γειτονικούς οικισμούς και τη θάλασσα, ολοκληρώνουν ένα αξιόλογο σύνολο.
Ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό ακίνητο, που δημιουργήθηκε με σεβασμό και αγάπη. Η πολυετή επιτυχημένη λειτουργία του, εγγυάται την επενδυτική του αξία και την αξιόλογη προοπτική.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1616374 - 26/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
438 m²
Έξοδα
τιμή
€ 970.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή