Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 140.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στην Κυψέλη που βρίσκεται στον 2ο όροφο και υπέστη ριζική ανακαίνιση το 2023, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής είναι σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την παλιά οδό Φωκίωνος Νέγρη, όπου όλοι οι πλούσιοι της δεκαετίας του 60' συνήθιζαν να ζουν, να ψωνίζουν και να απολαμβάνουν τα πολυτελή εστιατόρια της εποχής.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί ένα πραγματικό αριστούργημα της ανακαίνισης, με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί με προσοχή και αφοσίωση προς την ποιότητα. Οι υψηλής ποιότητας κατασκευαστικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δίνουν στο διαμέρισμα έναν μοντέρνο και πολυτελή χαρακτήρα. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που ένα σύγχρονο διαμέρισμα πρέπει να προσφέρει.

Η τοποθεσία αυτού του διαμερίσματος είναι απλά υπέροχη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Η παλιά οδό Φωκίωνος Νέγρη είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία της και την προσφορά της σε μοναδικές εμπειρίες.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επενδυτικό ακίνητο για την υπηρεσία Airbnb, με τη δυνατότητα να απολαύσετε σημαντική απόδοση από τον τουρισμό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός χώρος, προσφέροντας μια στρατηγική τοποθεσία για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Συνοψίζοντας, αυτό το διαμέρισμα στο Κυψέλη αντιπροσωπεύει τον ορισμό της πολυτέλειας και της ποιότητας. Μετά τη ριζική ανακαίνιση το 2023, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες και τις πιο υψηλές προσδοκίες. Είτε ψάχνετε για ένα υπέροχο καταφύγιο είτε για μια επενδυτική ευκαιρία, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Δ2210 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή