Δυάρι πρώτος όροφος, Περαία, Θερμαϊκός

Θερμαϊκός
  • € 150.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-663 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2006 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 150.000 €
Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Περαία είναι μια απόλυτη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει 90 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου, με 2 υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι με ενσωματωμένη κουζίνα, και ένα ευρύχωρο μπάνιο.

Η μεγάλη θέα στη θάλασσα από το διαμέρισμα είναι απλά εκπληκτική και αποτελεί παράδεισο για τους λάτρεις της θάλασσας. Με μόλις 50 μέτρα από την παραλία, αυτή η τοποθεσία είναι για όσους αναζητούν την άνεση και τη δυνατότητα στη θάλασσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης και μία αποθήκη στη σκεπή, προσφέροντας έξτρα ευκολίες. Η θέρμανση γίνεται με air-condition, ενώ η οικοδομή έχει εγκατάσταση αερίου για άμεση σύνδεση.

Αυτό το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2006 και είναι τόσο ιδανικό για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική κατοικία. Μην χάσετε την ευκαιρία να καλέσετε . Τιμή ευκαιρίας 150.000 ευρώ!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-663 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή