Μονοκατοικία βίλα 200 τμ, Άγιος Λαυρέντιος, Αρτέμιδα

Αρτέμιδα
  • € 450.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Με Αποκλειστική Ανάθεση.
Βόλος – Αγριά. Πωλείται στην περιοχή Σουτραλί βίλα με πισίνα, πλήρως επιπλωμένη και άμεσα κατοικήσιμη, συνολικής επιφάνειας 200τμ εντός οικοπέδου 1.350τμ. Το ακίνητο απέχει 250 μέτρα από την θάλασσα, βρίσκεται μέσα σε ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον, είναι πλήρως λειτουργικό για μόνιμη κατοικία, ή για εξοχική κατοικία, ή θα μπορούσε να αποκτηθεί για εκμετάλλευση σε βραχυχρόνιες μισθώσεις καθώς η διάταξη των εσωτερικών χώρων όπως και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, ανταποκρίνονται αρκετά για μια τέτοιου είδους επένδυση.
Στην πρόσοψη του κτιρίου (Ανατολικά) συναντάμε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα εκ των οποίων το ένα είναι 70τμ με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο + WC και δική του είσοδο, και το δεύτερο είναι 35τμ ενιαίος χώρος υπνοδωμάτιο – κουζίνα και μπάνιο, επίσης με δική του είσοδο.
Στην πίσω πλευρά του κτιρίου (Δυτικά) με πρόσοψη στην πισίνα, συναντάμε κατά σειρά τρία όμοια υπνοδωμάτια το καθένα με δική του είσοδο μπάνιο + WC. Δηλαδή συνολικά υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια με το δικό του μπάνιο+Wc το καθένα. Τα κουφώματα είναι όλα ενεργειακά με διπλά τζάμια, η θέρμανση - ψύξη γίνεται με κλιματιστικά (υπάρχει έτοιμη υδραυλική εγκατάσταση για καλοριφέρ), υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας 300 λίτρα, η παροχή ρεύματος είναι τριφασική, και η παροχή νερού είναι με πομόνα πόσιμου νερού.
Στην πίσω πλευρά του κτιρίου (Δυτικά), υπάρχει πισίνα διαστάσεων 8m Χ 4m και βάθος 1,25m, δίπλα στην πισίνα υπάρχει το υπαίθριο Μπαρ – Μπάρμπεκιου και υπαίθρια τραπεζαρία, καθώς και ένα υπαίθριο σαλονάκι περιστοιχισμένο με καλλωπιστικά φυτά. Σε όλη την ακάλυπτη επιφάνεια του οικοπέδου υπάρχουν παρτέρια λουλουδιών, φώτα υπαίθρου, γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά, δένδρα, και μία μικρή αποθήκη για εργαλεία κήπου.
Θέσεις στάθμευσης 4 εκ των οποίων η μία είναι κλειστός χώρος 25τμ. Όλοι οι εξωτερικοί χώροι επιτηρούνται με σύστημα ασφαλείας μέσω καμερών. Απόσταση από θάλασσα 250m, από το κέντρο του Βόλου 9Km, και από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου 44Km.
Ενεργειακό πιστοποιητικό υπό έκδοση. Τιμή 450.000 €.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3378 Π-Μ - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή