Μονοκατοικία βίλα Μακεδονίας, Κέντρο, Ναύπακτος

ΝαύπακτοςΜακεδονίας
  • € 770.000
  • 5+
  • 240
  • 3
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση βίλα . Το ακίνητο βρίσκεται στην Παλιοπαναγιά Ναυπάκτου σε οικόπεδο 1.080 τμ., 30 μ. από τη θάλασσα, με συνολικό εμβαδόν 240 τ.μ. που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Ισόγειο 87τμ, 1ος όροφος 87τμ, 2ος όροφος 62τμ.. Είναι ένα άνετο, φωτεινό και επιβλητικό σπίτι, σε ήσυχη γειτονιά, στην καλύτερη περιοχή της Ναυπάκτου.
Το ισόγειο έχει 2 εισόδους, μία από τον κήπο και μία από την βορινή μεριά που είναι και το parking. Είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο καθώς χωρίζεται εσωτερικά με πόρτα από τον 1ο όροφο. Έχει κουζίνα, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια και έναν ενιαίο μεγάλο χώρο με την τραπεζαρία και το σαλόνι μπροστά από το τζάκι.
Ο πρώτος όροφος, επικοινωνεί με το ισόγειο με την εσωτερική σκάλα και έχει και πρόσβαση από την εξωτερική κεντρική σκάλα της βίλας. Σε αυτόν τον όροφο βρίσκεται το μεγάλο υπνοδωμάτιο (Master bedroom), μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένας μεγάλος ενιαίος χώρος για το σαλόνι και την τραπεζαρία, με τζάκι και καταπληκτική θέα,. Έχει επίσης μία άνετη βεράντα που βλέπει προς τον κήπο με θέα την Πελοπόννησο, τη γέφυρα και το κάστρο της Ναυπάκτου.

Ο δεύτερος όροφος, έχει και αυτός μία μεγάλη κρεβατοκάμαρά (Master bedroom), δύο λίγο μικρότερα υ/τια, ένα άνετο μπάνιο και ένα μικρό χολ. Η μεγάλη βεράντα μπροστά, με την πανοραμική θέα, απλά θα σας μαγέψει. Τα μπαλκόνια στον 1ο και στον 2ο όροφο μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα, μεγάλα τραπέζια και καρέκλες για να απολαμβάνετε τη θέα, το γεύμα σας, κλπ.

Ο μπροστινός κήπος (πάνω από 400τμ.), είναι όλος γκαζόν με ένα μεγάλο πλήρως λειτουργικό BBQ που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση, μεγάλο τραπέζι με καρέκλες. Μεσοτοιχία με το BBQ, είναι μία αποθήκη 12τμ.

Ο πίσω χώρος χρησιμοποιείται για parking και χωράει άνετα 4 αυτοκίνητα. Εφαπτόμενο της οικίας είναι και το λεβητοστάσιο με αρκετό χώρο για αποθήκευση εργαλείων. Στην γωνία του οικοπέδου και σε υπερυψωμένη βάση, είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας 250 λίτρων (έτος αγοράς 2023).
Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες, εντοιχισμένες, λειτουργικές ντουλάπες. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι της καλύτερης ποιότητας πχ. μπαταρίες Grοhe, πάγκοι κουζίνας από γρανίτη, όλες οι εντοιχισμένες ηλ. συσκευές είναι Bosch & Siemens και όλα τα παράθυρα με διπλά τζάμια. Κάθε όροφος έχει αυτόνομη θέρμανση και τα σώματα και ο λέβητας είναι σε άριστη κατάσταση (ετήσια συντήρηση). Το ισόγειο και ο 1ος όροφος έχουν υπερυψωμένο αποθηκευτικό χώρο (πατάρι). Το σπίτι (εσωτερικά και εξωτερικά) καθώς και ο κήπος με τον φράχτη, τα κάγκελα κλπ, είναι πρόσφατα ανακαινισμένα (2023). Ο κήπος ποτίζεται με αυτόματο σύστημα ποτίσματος ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν εξοχικό (χειμώνα και καλοκαίρι), αλλά φυσικά και σαν μόνιμη κατοικία. Μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ολόκληρο, ή χωριστά (το ισόγειο χωρίζεται με εσωτ. πόρτα), με βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, και είναι ιδανικό αν αναζητάτε μία επένδυση υψηλής απόδοσης.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5363167 - 25/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 770.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης