Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 177 τμ, Ποσειδωνία, Σύρος

Σύρος
  • € 465.000
  • 5+
  • 177
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σ’ αυτό το υπέροχο retreat! Μια καλαίσθητα σχεδιασμένη μεζονέτα που παρέχει πολυτέλεια και άνεση μέσα σε ένα εξαιρετικό συγκρότημα δώδεκα κατοικιών που βρίσκεται στην καρδιά της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της Ποσειδωνίας.

Χτισμένη το 2008 σε τρία επίπεδα 177 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο διαβίωσης που αποπνέει λιτότητα και κομψότητα. Αποτελείται από σαλόνι και κουζίνα open concept με μαρμάρινο πάγκο και WC στο ισόγειο, δύο υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο και τρία μπαλκόνια με θέα στο πρώτο επίπεδο, ενώ δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με μπάνιο και ανεξάρτητες εισόδους βρίσκονται στο κάτω επίπεδο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας.

Τα δάπεδα σε φυσικούς τόνους μαρμάρου και ξύλου δένουν με το διακριτικό ντεκόρ και τη λιτή διακόσμηση του σπιτιού. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά παντζούρια, οι βοηθητικοί και αποθηκευτικοί χώροι καθώς και οι ευρύχωρες ντουλάπες προσδίδουν ακόμα περισσότερο στην αξία αυτού του εκπληκτικού σπιτιού.

Το σαλόνι με κεντρικό του στολίδι ένα κομψό τζάκι, βγαίνει σε μια φανταστική βεράντα με πέργκολα που υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και απόλαυσης της μοναδικής θέας στη θάλασσα και στο φυσικό τοπίο. Τους εξωτερικούς χώρους συμπληρώνει η πισίνα κοινής χρήσης με τη διπλανή μεζονέτα, η πέτρινη αυλή και ένας ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Φρεσκοβαμμένο, απίστευτα καλοδιατηρημένο και πεντακάθαρο, αυτό το σπίτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα νεόκτιστο προσφέροντας επιπλέον όλες τις ανέσεις και τις απολαύσεις της διαμονής σε κοντινή απόσταση από την παραλία. Ένα υπέροχο retreat για μια ολόκληρη ζωή!

Τοποθεσία: Η Σύρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και απέχει 83 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και 62 από τη Ραφήνα. Ως διοικητικός κόμβος του Νοτίου Αιγαίου, το νησί είναι πολυσύχναστο όλο το χρόνο, ιδιαίτερα η πρωτεύουσα Ερμούπολη που σφύζει από εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το νησί της Σύρου ενώνει το μαγευτικό κυκλαδίτικο τοπίο με την κλασική δυτική αρχιτεκτονική. Η Σύρος χαρακτηρίζεται από πληθώρα επιβλητικών κτιρίων, όπως το Δημαρχείο, το εμβληματικό θέατρο Απόλλων, τα μοναδικά νεοκλασικά αρχοντικά και ο μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Νικολάου, που αποδεικνύουν με τον πιο λαμπρό τρόπο τον πολιτισμό και το κοσμοπολίτικο μεγαλείο του νησιού.
Προσβασιμότητα: Η Ερμούπολη είναι το κέντρο των Κυκλάδων και είναι προσβάσιμη από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά. Τα πλοία αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα και τουλάχιστον τρία πλοία αναχωρούν το πρωί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Επίσης, στη Σύρο μπορεί να φτάσει κανείς με αεροπλάνο καθώς το νησί διαθέτει Κρατικό Αερολιμένα με αρκετές πτήσεις να εκτελούνται κυρίως τη περίοδο του καλοκαιριού, όπου η ζήτηση είναι μεγάλη.
Επενδυτική Δύναμη: Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού και η αρχοντική του ομορφιά το καθιστούν έναν μαγικό τουριστικό προορισμό αυξάνοντας έντονα το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TEPC - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
177 m²
δωμάτια
12 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 465.000
κοινόχρηστα
€ 100/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή