Τριάρι έβδομος όροφος, Άνω Ιλίσια, Ζωγράφου

Ζωγράφου
  • € 345.000
  • 4
  • 122
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο οροφοδιαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια!
Στον 7ο όροφο πολυκατοικίας ολοκληρωμένης το 2007, κοντά σε σχολεία, παιδική χαρά και αγορά. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και ανοιχτή τραπεζαρία με τζάκι. Αυτό που το κάνει μοναδικό όμως είναι η πανοραμική θέα που προσφέρει σε όποιον χώρο και αν βρίσκεστε! Είτε θέλετε να βλέπετε τον Υμηττό είτε τον Λυκαβηττό, τα 3 μπαλκόνια του το αφήνουν στην επιλογή σας!
Οι πολλές επιπλέον παροχές του έρχονται να συμπληρώσουν το ιδανικό: αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακός θερμοσίφωνας, συναγερμός, διπλές ηλεκτρικές τέντες, σίτες, θέση στάθμευσης και αποθήκη!
* Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Ζωγράφου: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου
Η περιοχή του Ζωγράφου βρίσκεται 3χλμ από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα στις κύριες λεωφόρους Βασ. Σοφίας, Κατεχάκη και Κηφισίας με άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό προς το Αεροδρόμιο.

Μοναδικά χαρακτηριστικά
Η περιοχή φιλοξενεί δύο μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την Πανεπιστημιούπολη Αθηνών και το Πολυτεχνείο, επομένως είναι μια πολύ ζωντανή περιοχή αλλά ταυτόχρονα κατάλληλη για οικογένειες. Καφετέριες, εστιατόρια, μεγάλη αγορά μαζί με ήσυχες γειτονιές, η περιοχή δίνει όλες τις επιλογές για μια ιδανική αστική ζωή.

Προσβασιμότητα
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους -
Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το μετρό και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς την υπόλοιπη Αθήνα, καθώς και με τους σταθμούς του μετρό Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι. Η νέα γραμμή 4 του μετρό αναμένεται να εξυπηρετήσει την περιοχή με 4 νέους σταθμούς.

Επενδυτικές δυνατότητες
Όντας κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης με 2 μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις, η περιοχή είναι ιδιαίτερα περιζήτητη όχι μόνο από φοιτητές, αλλά και από οικογένειες και επενδυτές. Οι ενοικιάσεις και οι κατοικίες Airbnb αποτελούν μια ασφαλή επενδυτική προοπτική, με εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T7YR - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή