Μονοκατοικία βίλα, νέα, 128 τμ, Ρουμελή, Γεροπόταμος

Γεροπόταμος
  • € 310.000
  • 3
  • 128
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής νεόδμητη πέτρινη βίλα με ιδιωτική πισίνα προς πώληση στο Ρουμελή Ρεθύμνου. Πρόκειται μια βίλα 128 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ, σε ήσυχη αγροτική περιοχή στην άκρη του χωιού Ρουμελή, μόλις 2 χλμ. από τη θάλασσα και το θέρετρο του Πανόρμου, 20χλμ. από το Ρέθυμνο (η Εθνική Οδός απέχει 5 λεπτά οδικώς από τη βίλα με άμεση πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο των Χανίων και σε όλο το νησί).
Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος κουζίνα - τραπεζαρία - σαλόνι και ένα w.c. Στον πρώτο όροφο, μέσω μιας εσωτερικής σκάλας, φτάνετε σε δύο μεγάλα κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν και μπαλκόνι με υπέροχη θέα στα βουνά και την ευρύτερη περιοχή.

Εξωτερικά η βίλα διαθέτει κήπο με ιδιωτική πισίνα που περιβάλλεται από πέτρινα μονοπάτια. Η βίλα διαθέτει επίσης πλινθόκτιστο μπάρμπεκιου, εξωτερικούς χώρους και πέργκολες και περιβάλλεται με πέτρινο τοίχο.
Η βίλα είναι χτισμένη με φυσικά υλικά και τεχνολογίες που μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα και μειώνουν τις ενεργειακές της ανάγκες ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και διατηρώντας τον τρόπο ζωής και τις παραδόσεις της γύρω τοπικής κοινότητας.
Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τ.μ. οικόπεδο και το μπροστινό μέρος του οικοπέδου προσφέρει τη δυνατότητα για περαιτέρω δόμηση.
Αυτή τη στιγμή η βίλα διατίθεται στην αγορά ως τουριστικό κατάλυμα με εξαιρετική απόδοση ετήσιου εισοδήματος.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο.

Το Ρουμελί έγινε μια πολύ δημοφιλής περιοχή τα τελευταία χρόνια όπου πολλοί ντόπιοι και ξένοι έχουν ακίνητα, το ίδιο το χωριό παρέχει τις περισσότερες παροχές και ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, σχολεία κ.λπ. ενώ περισσότερες επιλογές θα βρείτε στις παρακάτω περιοχές. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 2 χλμ.

Η πιο κοντινή πόλη είναι το Πέραμα (5 χλμ.) όπου μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα, κέντρο υγείας, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία κ.λπ. Η μεγαλύτερη κοντινή πόλη είναι το Ρεθύμνο με την παλιά πόλη να είναι πολύ δημοφιλής λόγω των υπολειμμάτων του ενετικού και του τουρκικού πολιτισμού, όπου κάποιος μπορεί να βρει μεγαλύτερη ποικιλία καταστημάτων καθώς και όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις, ενώ απέχει μόλις 20 χλμ.
Αποστάσεις από: Παραλία: 1-2 χλμ.
Πόλη: 5 χλμ.
Ρέθυμνο πόλη: 20 χλμ.
Αεροδρόμιο: 60 χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
939 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή