Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Λευκάδα
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 522
  • 3+
Περιγραφή
ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, Διαμερίσματα 522 τ.μ. σε οικόπεδο 394 τ.μ., 4 επίπεδα, έτος κατασκευής 2007, πολυτελές, 10 υ/δ, 10 μπάνια, φωτεινό, γωνιακό, κήπος, μπάρμπεκιου, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα, ανελκυστήρας, πόρτα ασφαλείας, βεράντα, επίπεδο, τιμή 1.500.000€, κωδ. 1224.

Διατίθεται προς πώληση στα Περιβόλια Λευκαδας τριωροφη νεόδμητη πολυκατοικία δίπλα στο εμπορικό κέντρο.Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα απο supermarket, σχολεία και το κέντρο της πόλης.

Αποτελείται από τρία (3) διάρια στο ισόγειο, τέσσερα (4) διάρια στον α΄όροφο και μια μεζονέτα στον β΄όροφο και τη σοφίτα. Κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του αποθήκη στο υπόγειο. Η μετάβαση στους ορόφους μπορεί να επιτευχθεί και με τη χρήση του ανελκυστήρα. Στη σοφίτα επίσης υπάρχει και προσωπικό γυμναστήριο.

Η πολυκατοικία είναι διαμπερής, ευάερη και ευήλια, μιας και δεν υπάρχει άλλο κτίσμα σε απόσταση που να παρεμποδίζει την διέλευση αέρος και ήλιου.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει σύστημα θέρμανσης με καυστήρα πετρελαίου και έχουν τοποθετηθεί εναλλακτικά κλιματιστικά μηχανήματα. Στη μεζονέτα υπάρχει τζάκι.

Οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τον όμορφο κήπο με τα λουλούδια και τα οπωροφόρα δέντρα καθώς και το BBQ που έχει κατασκευαστεί.

Η στάθμευση είναι άνετη έξω από την πολυκατοικία καθώς επίσης υπάρχουν και κλειστές θέσεις parking.

Αποτελεί μια ιδανική επένδυση, με άμεση και υψηλή απόδοση.

Απόσταση από το κέντρο της πόλης 600 μ., απόσταση από νοσοκομείο 1 χλμ., απόσταση από αστυνομικό τμήμα 600 μ., απόσταση από θάλασσα 1 χλμ., απόσταση από αεροδρόμιο 20 χλμ., απόσταση από θάλασσα με αυτοκίνητο 3 χλμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1224 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
522 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή