Μονοκατοικία βίλα, νέα, 150 τμ, Άδελε, Αρκάδι

Αρκάδι
  • € 700.000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
2 βίλες σε μεγάλο οικόπεδο προς πώληση στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο νεόδμητες βίλες 75 τ.μ. η καθεμία, σε οικόπεδο 4000 τ.μ, σε προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετική θέα στη θάλασσα.
Κάθε βίλα αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά, κάθε βίλα έχει βεράντα με πέργκολα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και εξωτερική πισίνα. Επίσης, όλο το οικόπεδο στο οποίο βρίσκονται οι βίλες περιβάλλεται από πέτρινο τοίχο, ενώ είναι όμορφα διαμορφωμένο με κήπο και πλακόστρωτες αυλές.
Το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και η εξαιρετική κατασκευή το καθιστούν μοναδικό ακίνητο καθώς έχει πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου και τις διάσημες παραλίες του Πλατανιά.

Ο Αδελιανός Κάμπος είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Δημοτικής Κοινότητος Άδελε του Δήμου Ρεθύμνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης της Κρήτης, σε υψόμετρο 2 μέτρα.
Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται στον κόλπο του Αλμυρού σε απόσταση 4,5 χλμ. ανατολικά από την πόλη του Ρεθύμνου. Το χωριό αποτελεί την ανατολική συνέχεια του Πλατανιά (η ανατολικά άκρη του Ρεθύμνου) και του Πηγιανού Κάμπου ενώ προς τα νότια και για μέσου του οικισμού περνάει ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). Είναι τουριστικό καλοκαιρινό θέρετρο με ξενοδοχειακές μονάδες και οικογενειακά καταλύματα. Στην παραλία, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, παρέχονται εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ ενώ στο χωριό λειτουργούν καταστήματα για τις απαραίτητες προμήθειες και αγορές καθώς και όλων των τύπων εστίασης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
921 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή