Δυάρι Hilton, Κάτω Ιλίσια, Ιλίσια

ΙλίσιαHilton
  • € 395.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 110510 - Ιλίσια Hilton ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2022 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 450 μέτρα - Τιμή: 395.000 € Διαμέρισμα 95τ.μ 3ου ορόφου, υπό κατασκευή. Η αποπεράτωσή του αναμένεται σε περίπου 8 μήνες.


Πρόκειται για μοναδικής θέσης νεόδμητο διαμέρισμα,διαμπερές, φωτεινό στη περιοχή του Χίλτον, άριστης και πολυτελούς κατασκευής και σύγχρονων παροχών.


Αποτελείται από ενιαίο χώρο υποδοχής, 2 υ/δ, μεγάλες βεράντες, θέση στάθμευσης υπογείου και βρίσκεται σε μοντέρνο υπό ανέγερση κτήριο με εκτιμώμενη παράδοση τον Νοέμβριο του 2023.


Η θέση του κτηρίου το καθιστά προνομιούχο τόσο λόγω της εγγύτητας του με τους σταθμούς Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στα 450 μέτρα, όσο και λόγω της επικείμενης αναβάθμισης της περιοχής με την ανακαίνιση του εμβληματικού ξενοδοχείου Hilton.


Το διαμέρισμα θα είναι πολυτελές με σύγχρονα υλικά minimal αισθητικής και στην παρούσα φάση υπάρχει η δυνατότητα μικρών αλλαγών στην διαρρύθμιση και στα υλικά
Με σύγχρονο σχεδιασμό κουζίνας- λουτρού, θα υπάρχει επίσης προεγκατάσταση συναγερμού
θερμοπρόσοψη 5cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου
υπόγειο Parking, αποθήκη για κάθε διαμέρισμα με παροχή ρεύματος, ακτινικό σύστημα ύδρευσης και θέρμανσης, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, πρωτοποριακός σχεδιασμός για ασφάλεια και εγγύηση κορυφαίας ποιότητας.


Θερμομόνωση για ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, θωρακισμένες και πυράντοχες πόρτες ασφαλείας , κεντρική κεραία, κουζίνα που συνδυάζει εργονομία αισθητική σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της επιλογής σας, είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υλικών. εντοιχισμένα καζανάκια με κρεμαστές λεκάνες , ντουζιέρες και μπαταρίες μινιμαλ αισθητικής.


Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης Smart home: Εξοικονόμηση ενέργειας και απομακρυσμένος έλεγχος της οικίας


Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας: www.dp-properties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110510 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή