Γκαρσονιέρα 48 τμ, Νέο Παγκράτι, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 125.000
  • 2
  • 48
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ανακαινισμένο διαμέρισμα 50 τμ, με ωραίο σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο σε ωραία και ήσυχη περιοχή του Βύρωνα,κατάλληλο για 2 άτομα ή φοιτητές. Είναι κοντά σε αγορά και μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός νεαρού ζευγαριού με ένα μικρό παιδί ή επίσης ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που χρειάζεται ένα μικρό και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Επίσης ιδανικό για φοιτητές που θέλουν να αγοράσουν το σπίτι τους αντί να ενοικιάσουν

Τοποθεσία: Ο Βύρωνας, που πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Άγγλο ποιητή και Φιλέλληνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και είναι πλαισιωμένος από το καταπράσινο λόφο του Υμηττού.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Βύρωνας είναι μια κεντρική μεσοαστική γειτονιά, όπου στεγάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το φημισμένο Θέατρο Βράχων, ένα δημοφιλές μέρος για καλοκαιρινές συναυλίες. Το μοναστήρι της Καισαριανής είναι μια πράσινη όαση για πεζοπορίες, πικνίκ και με εκπληκτική θέα της πόλης. Ο Βύρωνας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε μια ήσυχη γειτονιά, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τους αρτηριακούς δρόμους. Κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ και παιδικές χαρές.

Προσβασιμότητα: Δύο κύριες λεωφόροι, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μεσογείων, προσφέρουν πρόσβαση μέσα και έξω από την Αθήνα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35 λεπτά, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Ο Βύρωνας είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και μια ανερχόμενη περιοχή που ενδιαφέρει τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02QCT5
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή