Μονοκατοικία βίλα, Χρήζει ανακαίνισης, 330 τμ, Πύργος, Γαργαλιάνοι

Γαργαλιάνοι
  • € 490.000
  • 1
  • 330
  • Όχι
Περιγραφή
Νέα χαμηλότερη τιμή!!!

Σε απόσταση 300 μέτρων από το γήπεδο του γκολφ και την είσοδο των εγκαταστάσεων του γνωστού ξενοδοχείου. Το ακίνητο δεσπόζει σε οικόπεδο 8,6 στρεμμάτων, παρέχει κύρια κατοικία, χώρους στάθμευσης, αποθήκε και ξενώνα.

Στον ισόγειο όροφο της κύριας κατοικίας θα βρείτε τον χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι και την κουζίνα, μία αποθήκη, ένα λουτρό καθώς και δύο ακόμα δωμάτια τα οποία χρησιμοποιούνται ως τραπεζαρία και βιβλιοθήκη – γραφείο. Και οι δύο αυτοί χώροι μπορούν να αποτελέσουν δύο υπνοδωμάτια.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω όροφο όπου βρίσκονται δύο δευτερεύοντα υπνοδωμάτια, ένα λουτρό καθώς και το κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό λουτρό.

Κύρια κατοικία: 162.42 τ.μ.

Οι θέσεις στάθμευσης καθώς και η αποθήκη βρίσκονται στο ισόγειο του δεύτερου μέρους του ακινήτου. Στον πρώτο όροφο βρίσκει κανείς το ενιαίο χώρο σαλόνι- τραπεζαρία, κουζίνα και ένα λουτρό. Μία ξύλινη σκάλα εξυπηρετεί την πρόσβαση στην σοφίτα.

Δεύτερο μέρος:

46.2 τ.μ. Πάρκινγκ

28.3 τ.μ. Αποθήκη

63.78 τ.μ. Πρώτος όροφος

29.61 τ.μ. Σοφίτα

Στο οικόπεδο βρίσκονται ακόμα τα απομεινάρια παλαιάς πέτρινης κατασκευής. Η τέλεια επιλογή για γκολφέρς και ανθρώπους που επιθυμούν ηρεμία και ιδιωτικότητα.

Περιοχή:

Η Τραγάνα είναι ένα όμορφο καταπράσινο χωριό, χτισμένο σε λόφο, με πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου και τη λιμνοθάλασσα. 10’ από τη Γιάλοβα, τη Μαραθούπολη και τους Γαργαλιάνους. Υπάρχει εστιατόριο και μίνι μάρκετ. 5’ απόσταση για το γήπεδο του γκολφ και διάφορες παραλίες. 15’ για την Πύλο και 55’ για τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Απεριόριστες επιλογές σε ιστορικά μνημεία όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο Πύλου κ.α. Επισκεφθείτε την παραλία Γιάλοβας με την ποικιλία εστιατορίων, καφέ και καταστημάτων, αγαπημένοι προορισμοί είναι και η Μαραθούπολη και η Φοινικούντα.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2185 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή