Τριάρι νέο, έβδομος όροφος, Χρυσάκη, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 425.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Αν σας αρέσει ο μινιμαλισμός καιοι αφαιρετικές φόρμες, αλλά, παράλληλα ονειρεύεστε να ζείτε σε μία περιοχή με πληθωρικό χαρακτήρα και επιλογές, τότε αυτό το διαμέρισμα 7ου ορόφου, 104 τ.μ. (κτίριο Α), μόλις 550 μ. από το Πολιτιστικό Πάρκο Στ. Νιάρχος, είναι ό,τι ονειρεύεστε! Ένα διαμέρισμα με χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου διαβίωσης καιπολυτέλειας, σε συγκρότημα δύο κτιρίων, όπου εκτός από τον άνετο χώρο του σαλονιού με την open plan κουζίνα βρίσκουμε 3 υπνοδωμάτια -το ένα master με walk-in closet και en-suite μπάνιο- 1 ακόμα μπάνιο και 1 WC.
Διαμπερές, φωτεινό, νότιου προσανατολισμού, μπαλκόνι περ.20 τ.μ., που εκτός από την υπέροχη διαρρύθμιση κατασκευάζεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και Ενεργειακή κατηγορία Α. Υψηλή αντισεισμικότητα καιποιότητα σκυροδέματος υπερυψηλής αντοχής C30/37 για την προστασία απ΄το μικροκλίμα της θάλασσας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, θερμοπρόσοψη 10cm, κουφώματα αλουμινίου ή PVC με ενεργειακά κρύσταλλα, ανεξάρτητη αντλία θερμότητας και fan-coils δαπέδου slim για θέρμανση-ψύξη-ζεστό νερό χρήσης και μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και ενεργειακό τζάκι.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση για συναγερμό, προκαλωδίωση για δίκτυο οπτικών ινών (Fiber To The House) και απομακρυσμένης διαχείρισης σπιτιού (smart home).
Διαθέτει στο υπόγειο Parking με προκαλωδίωση για φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων και αποθήκη, τα οποία ρευματοδοτούνται από το διαμέρισμα. Παράδοση τέλος '24 - Μάρτιο '25.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TGQC - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή