Ρετιρέ Χαροκόπου, Χαροκόπου, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΧαροκόπου
  • € 395.000
  • 4
  • 128
  • 3
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Καλλιθέα στο ύψος της Χαροκοπείου Σχολής, ολική ανακατασκευή το 2022, ισόγεια υπερυψωμένη ανεξάρτητη κατοικία 128τμ + 12τμ αίθριο + 140τμ κήπος + 15τμ υπόγεια αποθήκη, με δική της είσοδο, διαμπερής, σε οικόπεδο 300τμ. Πρόκειται για υπερπολυτελή και υπερσύγχρονη κατοικία με 3 υπνοδωμάτια όλα με δικό τους μπάνιο, το μεγαλύτερο με μπανιέρα υδρομασάζ 2 θέσεων, διπλούς πέτρινους νιπτήρες και θολωτή οροφή με φωτισμό οπτικών ινών. Τα 2 από τα τρία μπάνια έχουν γυάλινους τοίχους με τα υπνοδωμάτια.

Στην κατοικία έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον πλήρη αυτοματισμό της κατοικίας με τα πιο σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και ασφάλειας. Όλα τα κρύσταλλα είναι τριπλά, ασφαλείας και θερμοδιακοπτόμενα, τα ρολά είναι υπέρ-βαρέως τύπου και ελέγχονται μέσω κινητού. Μέσω κινητού μπορούμε επίσης να ελέγχουμε το φωτισμό του σπιτιού και του κήπου, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές του κάθε δωματίου, την κεντρική είσοδο, την θέρμανση και την ψύξη, τον συναγερμό, τις κάμερες, ακόμα και την κεντρική παροχή του νερού.

Στον εξοπλισμό του σπιτιού περιλαμβάνονται: αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εντοιχιζόμενη εστία φυσικού αερίου 5 θέσεων, εντοιχιζόμενος φούρνος, απορροφητήρας οροφής γυάλινος, ηλεκτρικό τζάκι τηλεχειριζόμενο, ηλιακός θερμοσίφωνας, ηλεκτρονικές κλειδαριές, υπερσύγχρονος συναγερμός με 4 κάμερες, πρίζες με Wi-Fi, θωρακισμένη κεντρική πόρτα με ηλεκτρομηχανική κλειδαριά, και πολλά άλλα.

Το σαλόνι επικοινωνεί με το αίθριο με κρυστάλλινες συρόμενες πόρτες που ανοίγουν πλήρως δημιουργώντας ένα επιπλέον σαλόνι πριν την είσοδο στον κήπο. Ο κήπος έχει ανακατασκευαστεί από το μηδέν, με κρυφούς φωτισμούς, επένδυση ξύλου και γρανίτη περιμετρικά, με χώρους καθιστικού, φαγητού ή διασκέδασης. Από τον κήπο υπάρχει σκάλα που οδηγεί στην αποθήκη 15τμ που βρίσκεται κάτω από το αίθριο.

Επίσης η κατοικία διαθέτει κλειστό υπόγειο parking σε γειτονικό κτίριο.

Η λίστα με τον εξοπλισμό και τους αυτοματισμούς του σπιτιού είναι πολύ μεγάλη. Η σχεδίαση είναι υπέρ-σύγχρονη και μίνιμαλ. Δεν υπάρχει τουλάχιστον στην Καλλιθέα άλλο σπίτι σαν και αυτό. Τώρα είναι ενοικιασμένο 1200€ το μήνα, διαθέσιμο για πώληση θα είναι Δεκέμβριο. Κοντά του έχει τον ΗΣΑΠ ΤΑΥΡΟΥ, ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΗΝ Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, και όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΙΜΗ 395000€ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΥΖΗΤΉΣΙΜΗ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BK400 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή