Duplex 210 τμ, Περαία, Θερμαϊκός

Θερμαϊκός
  • € 250.000
  • 5+
  • 210
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-627 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα - Τιμή: 250.000 € Προς πώληση, παρουσιάζουμε μια εκπληκτική τριώροφη μεζονέτα, η οποία εκπλήσσει με την πολυτέλεια και την ευρυχωρία της. Με επιφάνεια 210 τετραγωνικά μέτρα, αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει τέσσερα δωμάτια, προσφέροντας ευκαιρίες για χρήση ως υπνοδωμάτια, γραφείο ή χώρος για χόμπι. Οι φωτεινοί και ευάεροι χώροι δίνουν μια άριστη αίσθηση ευεξίας στους κατοίκους της.

Οι δύο κουζίνες προσφέρουν πολλές επιλογές για την προετοιμασία γευμάτων και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Τα μεγάλα μπαλκόνια προσφέρουν υπέροχη θέα και είναι ιδανικά για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Ο κήπος με έκταση 180 τετραγωνικά μέτρα είναι μια πραγματική όαση, εξοπλισμένος με μπάρμπεκιου για αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Η κοντινή πρόσβαση σε αγορά, αστική συγκοινωνία και σχολεία κάνουν αυτήν την μεζονέτα ακόμα πιο πρακτική και εύκολη για καθημερινές δραστηριότητες.

Με θέρμανση πετρέλαιο και την κατανομή των χώρων σε τρία επίπεδα, η μεζονέτα διακρίνεται για την λειτουργικότητα της. Το κάτω επίπεδο, τελείως ισόγειο, προσφέρει άνεση με τζάκι, κουζίνα, ένα ακόμα δωμάτιο και σαλόνι.

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτή η μοναδική μεζονέτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή και λειτουργική κατοικία σε μια εξαιρετική περιοχή. Είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε μια μεζονέτα που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-627
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή