Duplex Καβάλα Κέντρο, Κέντρο, Καβάλα

ΚαβάλαΚαβάλα Κέντρο
  • € 550.000
  • 5
  • 170
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Καβάλα Κέντρο: Πωλείται νεόκτιστη ,πολυτελής , πλήρως επιπλωμένη μεζονέτα με θέα στην θάλασσα και ιδιωτική πισίνα 170 τ.μ. Είναι σε τρία επίπεδα, στον 5ο - 6ο - 7ο (από 60 τμ ) και είναι διαμπερές με μπαλκόνι σε κάθε όροφο. Το πρώτο ασανσέρ της οικοδομής λειτουργεί με κωδικό μέχρι τον 5ο όροφο, χωρίς δυνατότητα πρόσβασης από άλλους. Υπάρχει 2ο ιδιωτικό ασανσέρ ασφαλείας με βιτρό επένδυση εντός της μεζονέτας που συνδέει τα τρία επίπεδα. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο καθιστικά, κουζίνα και δύο μπάνια. Η οικοδομή βρίσκεται στο απόλυτο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Εξαιρετική κατασκευή και διακόσμηση σε συνδυασμό με την τοποθεσία και την θέα εξασφαλίζουν μία άριστη επένδυση των χρημάτων σας.

Διαθέτει μεγάλα inverter κλιματιστικά ψύξης- θέρμανσης Α+++ (όπως και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές). Στο σαλόνι υπάρχουν 2 smart TV, και ελεγχόμενος κρυφός φωτισμός με ατελείωτα μέτρα ψευδοροφής.
Υπάρχει μεγάλο γωνιακό σαλόνι με αποθηκευτικό χώρο και ανοιγόμενο διπλό κρεβάτι για τους επισκέπτες καθώς και τραπεζαρία για 6 άτομα. Σε όλο το σπίτι υπάρχουν κουρτίνες με κουρτινόξυλα με μηχανισμό που κατεβαίνει. Στις δύο κρεβατοκάμαρες υπάρχει μεγάλο διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα ΟRION και τηλεοράσεις 33 ίντσες. Στο παιδικό υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια με ίδια στρώματα και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Στο μπαλκόνι τα κιγκλιδώματα είναι ανοξείδωτα και τα κρύσταλλα τρίπλεξ για απόλυτη ασφάλεια. Η βεράντα του 5ο ορόφου είναι 50 τ.μ. η μισή βεράντα στεγάζεται από πέργκολα.
Η μεζονέτα θερμαίνεται εκτός των κλιματιστικών με αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου με θερμιδομέτρηση και ωρομέτρηση (δυνατότητα πλήρους αυτόνομης θέρμανσης).
Υπάρχει φωτοβολταϊκό 10kw που πουλά το ρεύμα στη εταιρεία ηλεκτρισμού με 15ετές συμβόλαιο, με αφορολόγητο καθεστώς και αποφέρει έσοδα ετήσιο εισόδημα μεσοσταθμικά 7.500 ευρώ. Διαθέτει ηλιακό ανοξείδωτο θερμοσίφωνα-μπόιλερ.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται στεγασμένη θέση πάρκινγκ. Στους κοινόχρηστους χώρους της πυλωτής και ασανσέρ υπάρχουν κάμερες στις οποίες έχουν πρόσβαση όλα τα διαμερίσματα. Η μεζονέτα διαθέτει δικό της αυτόνομο σύστημα συναγερμού και αυτόνομο κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης για περισσότερη ασφάλεια. Η τιμή του είναι 550.000€ - ΚΩΔ:[Ο-3758]

Δημήτρης Μπαταλογιάννης
Real Estate Ikoepiloges Nea Iraklitsa Kavala
info@ikoepiloges.gr - www.ikoepiloges.gr
M.: (+30)6947193380
T. : (+30)2594023725


Αν θέλετε να αγοράσετε να πουλήσετε, ή να νοικιάσετε την ακίνητη περιουσία σας, το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει προτάσεις και συμβουλές για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, που συμπεριλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τεχνικά και νομικά γραφεία και προσφέρουμε έγκυρο τεχνικό και νομικό έλεγχο για την αγορά του ακινήτου σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, άριστους τεχνίτες, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3758 - 23/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή