Γκαρσονιέρα Υμηττός, Άγιος Πέτρος και Παύλος, Υμηττός

ΥμηττόςΥμηττός
  • € 110.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023
Περιγραφή
Υμηττός, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ., στο ισόγειο διώροφης πολυκατοικίας χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του ΄60. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο και δίχωρο σαλόνι το οποίο χωρίζεται με διπλή συρόμενη πόρτα όπου μπορεί άνετα ο ένας χώρος να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα από το χώλ εισόδου κατευθύνεται δεξιά προς το καθιστικό και την τραπεζαρία τα οποία και διαχωρίζονται όπως ήδη αναφέρθηκε από διπλή συρόμενη πόρτα, χαρακτηριστικό της εποχής και τα οποία καταλήγουν στην αυτόνομη κουζίνα στην άλλη πλευρά. Και οι τρεις αυτοί χώροι βρίσκονται στην πρόσοψη του ακινήτου. Από την είσοδο και στα αριστερά μας υπάρχει μια μικρή εσωτερική αποθήκη. Δίπλα είναι το μπάνιο στο οποίο υπάρχει ντουζιέρα και παράθυρο σε φωταγωγό και όμορο του μπάνιου στο βάθος του διαδρόμου είναι το υπνοδωμάτιο στο οποίο υπάρχει η ντουλάπα και παράθυρο.
Οι χώροι σε γενικές γραμμές είναι αρκετά άνετοι τηρουμένων των αναλογιών της συνολικής επιφάνειας του ακινήτου, με το υπνοδωμάτιο να χωράει διπλό κρεβάτι και στο μπάνιο να υπάρχει χώρος για το πλυντήριο των ρούχων. Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του το 2005. Σε όλους τους χώρους τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα με ανοιχτόχρωμα πλακάκια.

Η γειτονιά είναι εξαιρετικά ήσυχη όπως και η ευρύτερη περιοχή του Υμηττού η οποία χαρακτηρίζεται από χαμηλή δόμηση, δρόμους μικρής κυκλοφορίας και όμορφα σπίτια. Είναι αμιγώς οικιστική και ιδανική για οικογένειες. Το εν λόγω βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολείο, σε ΜΜΜ και σε super market.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, χώρος αποθήκης εντός του διαμερίσματος και πατάρι.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό Έκδοση

Απόσταση από:
Πλατεία Υμηττού: 350μ.
Πάρκο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου: 400μ.
Super market: 200μ.
Στάση Λεωφορείου: 80μ

Τιμή: 110.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
477543
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή