Δυάρι Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Λαχανόκηποι, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 119.000
  • 3
  • 67
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Βαρδάρης - Λαχανόκηποι - Σταθμός ΟΣΕ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 67 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965 και ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Εξαερισμός, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Τριπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λευκός πύργος, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Προσόψεως, Επί Λεωφόρου, Φωτεινό, Διαμπερές, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €119.000. τιμη συζητισημη
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
482859 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 119.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή