Duplex 129 τμ, Χρυσάκη, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 650.000
  • 4
  • 129
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται Διαμπερής Μεζονέτα του 2004, εξαιρετικής κατασκευής, 129 τ.μ., 4ου - 5ου ορόφου, με υπόγειο χώρο 90 τ.μ. για τρεις θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Η πρόσβαση στο υπόγειο μπορεί να γίνει τόσο από τις δύο εισόδους που διαθέτει όσο και από το ασανσέρ που οδηγεί προς την Μεζονέτα. Αποτελείται από τρία Υ/Δ, δύο Μπάνια, Σαλόνι και Κουζίνα. Η πολυκατοικία αποτελείται από 5 ορόφους, υπόγειο και πυλωτή.

Στο πρώτο επίπεδο (4ος όροφος) συναντάμε δυο άνετα υπνοδωμάτια- το ένα με δικό του μπαλκόνι- και ένα μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως playroom. Από την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο όπου αναπτύσσεται ο χώρος σαλονιού – τραπεζαρίας με τζάκι και open plan κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ποιοτικές ηλεκτρικές συσκευές, μεγάλη βεράντα με τέντες και ηλεκτρικά ρολά, ένα υπνοδωμάτιο που οδηγεί σε μπαλκόνι, με μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο εντός του υπνοδωματίου. Όλα τα επίπεδα εξυπηρετούνται από ασανσέρ και έχουν αυτόνομη είσοδο. Σε κάθε επίπεδο υπάρχει αυτονομία φυσικού αερίου.

Διαθέτει Κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά Τζάμια, Σίτες, Ατομική Θέρμανση Φυσικού Αερίου, σώματα πάνελ, πέντε κλιματιστικά, Πόρτες Ασφαλείας, Ηλιακό Θερμοσίφωνα και Θυροτηλεόραση. Διαμπερές, Προσόψεως. Παρέχονται Ηλεκτρικές Συσκευές όπως Πλυντήριο Πιάτων, Εντοιχιζόμενη Κουζίνα και Φούρνος Μικροκυμάτων.

Μόλις 3 λεπτά μακριά, από το Πολιτιστικό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ και λεωφορεία. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά. Τιμή: 650.000€. Blueberry Property Consulting, Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7253300, email: info@blueberry-realty.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1619609 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
κοινόχρηστα
€ 70/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή