Μονοκατοικία βίλα Ποτίδαιας, Νέα Προποντίδα 63200, Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά

ΜουδανιάΠοτίδαιας, Νέα Προποντίδα 63200
  • € 1.300.000
  • 5
  • 145
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η νεόκτιστη βίλα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό περιφραγμένο σπίτι 2 υπερσύγχρονων φουτουριστικών βιλών, που βρίσκεται στην πιο προνομιακή περιοχή της Κασσάνδρας, όπου οι κάτοικοι μπορούν να ξεκουραστούν με πλήρη ηρεμία και άνεση, ενώ βρίσκονται κοντά σε όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να χρειαστούν.

Αποκλειστικά και όμορφα σχεδιασμένα, αυτά τα σπίτια θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Χτισμένο με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τον ελληνικό / σκανδιναβικό σχεδιασμό και την αγάπη για τη δημιουργία μοναδικών κατοικιών τρόπου ζωής. Διατίθεται με 145 τ.μ. συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 4 υπνοδωματίων. 4 μπάνια, μια πανέμορφη κουζίνα σε στιλ σεφ και ένα μεγάλο σαλόνι, με πολλά περισσότερα! ! Η βίλα έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μπορείτε να δείτε τη θάλασσα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Οι βίλες είναι κομψά μοντέρνες και σχολαστικά κατασκευασμένες. Το σπίτι προσφέρει πισίνα υπερχείλισης και σαλόνι, καθώς και κήπο 600 μέτρων!!

Η Κασσάνδρα διαθέτει εστιατόρια και απομονωμένες παραλίες, ενώ τα όμορφα παραδοσιακά χωριά βρίσκονται όλα κοντά, τα οποία περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και έναν υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό γεμάτο νυχτερινή ζωή και διεθνείς τουρίστες. Πολλές αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένων θέσεων στάθμευσης!! Για να δείτε ή για περισσότερες πληροφορίες καλέστε σήμερα το γραφείο μας!!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
H010 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή