Ρετιρέ Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 240.000
  • 4
  • 125
  • 1
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, 125τμ στον 7ο όροφο αξιόλογης οικοδομής επί της Βας. Όλγας. Αποτελείται από 3 δωμάτια, σαλοκουζίνα σε σχήμα Γάμα και μπάνιο. Έχει αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο, καινούρια κουφώματα PVC, και θωρακισμένη πόρτα. Επίσης έχει τεράστια βεράντα σχεδόν περιμετρικά του διαμερίσματος, με θέα στην θάλασσα και στον Χορτιάτη. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, σε απόσταση 5 λεπτών από την παραλία και δίπλα σε εμπορικά καταστήματα και αστικές συγκοινωνίες. Τιμή Πώλησης 240.000€
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
500531 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή