Ρετιρέ 145 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
  • € 235.000
    € 250.000(-6,0%)
  • 4
  • 145
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024
Περιγραφή
Σε αυτό το διαμέρισμα σε πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην γειτονιά του Μπεγουλακίου, μόλις 10 λεπτά οδικώς από την καρδιά της Πάτρας και μόλις 5 λεπτά από τον Νότιο λιμένα Πατρών . Βρίσκεται σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από χαμηλή πυκνότητα δόμησης και κατοικίες δύο ορόφων.
Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας είναι η κοντινή απόστασή της από βασικές ανέσεις. Σε πολύ μικρή απόσταση, θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ και δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας. Επιπλέον, αυτή η προνομιακή τοποθεσία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου τμήματος του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Με έμφαση στην ασφάλεια και τη δομική ακεραιότητα, αυτό το κτίριο διαθέτει υψηλής ποιότητας, ανθεκτική στους σεισμούς κατασκευή. Έτσι, μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η κατοικία σας είναι σχεδιασμένη για να αντέξει στο χρόνο και τις φυσικές δυνάμεις.

Ένα ακόμα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της ιδιοκτησίας είναι η δυνατότητα προσαρμογής. Από την αρχή σχεδιάστηκε με σκοπό τη δυνατότητα διαίρεσης του διαμερίσματος σε δύο ξεχωριστές μονάδες, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες για επένδυση ή προσαρμογή του χώρου σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
16359
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή