Duplex 120 τμ, Νέοι Επιβάτες, Θερμαϊκός

Θερμαϊκός
  • € 160.000
  • 5+
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-666 - Θερμαϊκός Νέοι Επιβάτες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 160.000 € Εξαιρετική μεζονέτα, σε ένα πολύ ήσυχο συγκρότημα κοντά στη θάλασσα, αντιπροσωπεύει την επιτομή της κομψότητας και της άνεσης. Στην κατασκευή της το 2000, αυτό το ακίνητο σε τρεις ορόφους διαθέτει 140 τετραγωνικά μέτρα χώρου.

Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια καί μπάνιο, δημιουργώντας έναν χώρο πολυτέλειας .Στον μεσαίο όροφο, η εντυπωσιακή σαλοκουζίνα με τζάκι αποτελεί το επίκεντρο του σπιτιού του, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η δεύτερη κουζίνα στο ισόγειο σας παρέχει επιπλέον για την προετοιμασία γευμάτων και την ψυχαγωγία.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο, όπου μπορείτε να έχετε τις ηλιόλουστες μέρες και τις βραδινές στιγμές σας, καθώς και μια θέση στάθμευσης για την άνετη διαμονή σας.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί το ιδανικό κατάλυμα για μια οικογένεια που αναζητά μόνιμη κατοικία ή εξοχική. Η ατομική θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει την άνεση σας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την εξαιρετική μεζονέτα που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας ευρύχωρης και πολυτελούς κατοικίας κοντά στη φύση και τη θάλασσα.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-666 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή