Μονοκατοικία βίλα 400 τμ, Άγιος Νικόλαος, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-495 - Σιθωνία Άγιος Νικόλαος Ασβεστάριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πέτρινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 3.000.000 € Καταπληκτική βίλα, συνολικής εμβαδού 400 τμ, στην περιοχή της Σιθωνίας. Η μονοκατοικία βρίσκεται σ ένα κατάφυτο περιβάλλον 16.115 τμ και διαθέτει πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. Ιδανική περίπτωση για τους φυσιολάτρεις και όσους θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους.
Αποτελείται συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα δυο είναι master και διαθέτουν δικό τους μπάνιο, τέσσερα μπάνια, τρία σαλόνια, μια κουζίνα, ένα wc, ένα χώρο κάβας, ένα λεβητοστάσιο και μια αποθήκη.
Πιο συγκεκριμένα στον ισόγειο χώρο, δεξιά, μπορεί κανείς να συναντήσει έναν αρχοντικό οντά με τζάκι μοναστηριακού ρυθμού κατασκευασμένο με πυρότουβλο και επενδυμένο με ξύλο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και μια αποθήκη. Στο ίδιο επίπεδο, αριστερά, υπάρχει ο χώρος της κουζίνας, η οποία είναι εξοπλισμένη με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών, καθώς επίσης και το σαλόνι, στο οποίο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το κατάλευκο τζάκι παραδοσιακής τεχνοτροπίας και η πανέμορφη τραπεζαρία κλασικού τύπου. Στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένα υπαίθριο καθιστικό κατασκευασμένο από ξύλο καστανιάς, όπου οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να απολαύσουν το γεύμα τους και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με θέα το απέραντο γαλάζιο. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα τέσσερα υπνοδωμάτια δυο εκ των οποίων είναι master και διαθέτουν δικό τους μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα αντίστοιχα. Σε όλα τα υπνοδωμάτια έχουν τοποθετηθεί ντουλάπες μοναστηριακού τύπου τρίφυλλες και τετράφυλλες. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα ακόμη ανεξάρτητο μπάνιο. Πανέμορφο είναι και το αίθριο που υπάρχει στο επίπεδο αυτό, απ΄ όπου μπορεί κανείς ν απολαύσει τη μαγευτική θέα του απέραντου γαλάζιου. Τα δυο επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με μια ξυλόγλυπτη σκάλα, η οποία φέρει μια περίτεχνη σκαλιστή διακόσμηση βυζαντινής τεχνοτροπίας. Μια εξωτερική σκάλα με πέτρινη επένδυση οδηγεί στον υπόγειο χώρο της βίλας, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει ένα ιδιαίτερο καθιστικό με μοναστηριακή διακόσμηση, το χώρο του κελαριού, το λεβητοστάσιο και μια αποθήκη.
Ο περιβάλλων χώρος της βίλας είναι παραδοσιακά δομημένος με πέτρα και διαθέτει ένα μικρό χώρο συντριβανιού, μια βρύση επενδυμένη με μάρμαρο και ένα παραδοσιακό χαγιάτι. Στην είσοδο της βίλας υπάρχει επίσης ένας χώρος μόνιμης διαμονής του φύλακα, ο οποίος αποτελείται από ένα δωμάτιο, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Η πρόσβαση στη θάλασσα γίνεται από ένα κατάφυτο πετρόχτιστο μονοπάτι, το οποίο οδηγεί σε μια πανέμορφη παραλία με καταγάλανα νερά.
Η εξωτερική όψη του κτιρίου είναι επενδυμένη με πέτρα, ενώ όλες οι ξύλινες κατασκευές, εσωτερικά και εξωτερικά, προέρχονται από ξύλο καστανιάς.
Στα δάπεδα έχει τοποθετηθεί πλακάκι τύπου πέτρας και τα κουφώματα είναι ξύλινα. Η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος είναι τριφασική. Υπάρχει γεώτρηση και δεξαμενή νερού, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν και τριακόσια ελαιόδεντρα. Τέλος, θα μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργηθεί μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-495 - 18/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή