Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Λευκάδα
  • € 95.000
  • 4.225
Περιγραφή
ΑΘΑΝΙ, Αγροτεμαχια 4.225 τ.μ., απόσταση από θάλασσα 750 μ., επαρχιακός, επικλινές, οικοδομεί κατοικία 190 τ.μ., τιμή 95.000€, κωδ. 1630

Σπάνιο αγροτεμάχιο με εξαιρετική και ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, 4 στρεμμάτων διατίθεται προς πώληση στο Αθάνι Λευκάδας.

Τo ακίνητο βρίσκεται ανάμεσα από το χωριό του Αθανίου και το νοτιότερο άκρο του νησιού. Διαθέτει ευδιάκριτα και φυσικά όρια. Εφάπτεται στην Επαρχιακή οδό, κάνοντας την πρόσβαση σε αυτό πάρα πολύ εύκολη. Διαθέτει μικρή και ήπια κλίση κάνοντας κάθε κατασκευή εύκολα υλοποιήσιμη. Έχει εκδοθεί απόφαση από τη Δασική Αρχή ότι δεν εμπεριέχει δάσος η έκταση. Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι προς τη θάλασσα, προσφέροντας σε οποιαδήποτε μελλοντικό κτίριο ανεμπόδιστη θέα. Είναι διαθέσιμα επίσης όλα τα δίκτυα υποδομών. Αποτελεί ιδανική λύση για εξοχική κατοικία.

Το ακίνητο είναι σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αφού απέχει λίγα μόλις λεπτά από την πολυδιαφημισμένη παραλία της Λευκάδας, το Πόρτο Κατσίκι. Στο Αθάνι επίσης συναντάμε παραδοσιακά καφενεία και ταβέρνες.

Αξίζει να το επισκεφτείτε.

Απόσταση από το κέντρο της πόλης 46 χλμ., απόσταση από νοσοκομείο 9 χλμ., απόσταση από αστυνομικό τμήμα 9 χλμ., απόσταση από την θάλασσα 750 μ., απόσταση από αεροδρόμιο 65 χλμ.,
απόσταση από την θάλασσα με αυτοκίνητο 9 χλμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1630 - 18/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.225 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή