Μονοκατοικία βίλα, νέα, 125 τμ, Λιτσάρδα, Βάμος

Βάμος
  • € 440.000
    € 470.000(-6,4%)
  • 4
  • 125
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται μια υπέροχη βίλα στη Λιτσάρδα κατασκευής 2016 και ανακαινισμένη το 2022/2023.

Στο κάτω μέρος του χωριού, μέσα στην κατάφυτη όαση της Λιτσάρδας στην καταπράσινη ύπαιθρο του Αποκόρωνα, αυτή η υπέροχη ιδιωτική διώροφη βίλα 125.36 τ.μ. απολαμβάνει τη ζεστασιά του κρητικού ήλιου.  Το οικόπεδο 1695.76 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα 54 τ.μ. θαλασσινού νερού, πλήρως περιφραγμένο και περιφραγμένο .

Περιποιημένοι χλοοτάπητες περιβάλλουν τη μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό της βίλας, καλύπτοντας τους χώρους ηλιοθεραπείας και μπάρμπεκιου που απλώνονται σαν χαλί μπροστά της.
Το ίδιο το κτίριο είναι μια δομή τριών μερών, με το μεσαίο τμήμα να είναι το κύριο σώμα που βρίσκεται ψηλότερα από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του, που στέφεται από μια δίρριχτη οροφή στην κορυφή. Ολόκληρη η κατασκευή είναι επενδεδυμένη με μεγάλα διπλά τζάμια, συρόμενες πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, που καταφέρνουν να φέρουν την όμορφη ύπαιθρο και το πολύτιμο φως του ήλιου στους εσωτερικούς χώρους.

Διάταξη βίλας

Το εσωτερικό του ισογείου είναι ένας σύγχρονος ενιαίος χώρος κουζίνας/καθιστικού/τραπεζαρίας που είναι στολισμένος με όμορφα διαμορφωμένους πέτρινους τοίχους και δάπεδο από πλακάκια, δύο χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν μια γήινη αίσθηση ζεστασιάς.
Η κουζίνα είναι μοντέρνα, εξοπλισμένη με συσκευές αιχμής και επιπλωμένη με εντοιχισμένα ντουλάπια.
Ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας συμπληρώνουν το σύνολο του ισογείου.

Μια εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου βρίσκονται δύο ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον επάνω όροφο. Τα υπνοδωμάτια, ευρύχωρα και ηλιόλουστα, με ξύλινο δάπεδο και τους ίδιους όμορφους πέτρινους τοίχους με το ισόγειο, έχουν πρόσβαση στα δικά τους μπαλκόνια, όπου μπορεί κανείς να καθίσει και να απολαύσει την ήρεμη θέα στο βουνό/εξοχή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι εξωτερικοί χώροι, ο χώρος γύρω από την πισίνα, το καλά περιποιημένο γκαζόν και τα δέντρα στο πίσω μέρος του ακινήτου προσφέρουν περισσότερο από αρκετή ιδιωτικότητα και χώρο για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Χτισμένη το 2016, η βίλα χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας, ενεργειακά αποδοτικά υλικά, χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση νερού και κλιματιστικές μονάδες για έλεγχο θερμοκρασίας. Η διακριτική ποιότητα και η προκλητική θέα αποπνέουν μια καταπραϋντική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Τοποθεσία

Η Λιτσάρδα, είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 282 μέτρων νοτιοανατολικά του Βάμου. Το χωριό αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον 17ο αιώνα και πολλά από τα κτίριά του έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, διατηρώντας τα παλαιότερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά τους.

Στα ανατολικά του χωριού απλώνεται το δάσος του Ρουπακιά, όπου τα παλιά μονοπάτια που άνοιξαν ξανά ενώνουν 4 χωριά (Ξηροστέρνι, Κεφαλάς, Λικοτινάρα και Λιτσάρδα) μαζί, αποτελώντας φυσικό πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες. Οι τοπικές παροχές περιλαμβάνουν καφέ, ταβέρνες και καταστήματα, καθώς και ένα 24ωρο κέντρο υγείας.

Αυτή η εκπληκτική βίλα με θέα στο βουνό στη Λιτσάρδα έχει όλα τα απαραίτητα: ηρεμία, πολυτέλεια και φυσική ομορφιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε το ακίνητο των ονείρων σας σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Κρήτη. Η πλησιέστερη αμμώδης παραλία βρίσκεται στην Αλμυρίδα σε απόσταση 7 χλμ., ενώ το παραθαλάσσιο θέρετρο της Γεωργιούπολης απέχει μόλις 9 χλμ.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία που δίνετε μια φορά στη ζωή σας!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6039 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή