Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κ. Καπανδριτίου
  • € 750.000
  • 500
  • 3+
Περιγραφή

Κ. Καπανδριτίου, Καπανδρίτι: Πωλείται γωνιακό Κτίριο επαγγελματικών χώρων 500τ.μ. σε ισόγειο και 1ο υπερυψωμένο όροφο 2 επιπέδων. Αποτελείται από 12 χώρους, εξωτερική αποθήκη και 10 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2005, ιδανικό για υγειονομική χρήση και διαθέτει θέα στην πλατεία, 6 θέσεις στάθμευσης. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.

Το συγκεκριμένο ακίνητο επαγγελματικών χώρων βρίσκεται στο κέντρο του Καπανδριτίου απέναντι από το Δημαρχείο και τις δημόσιες υπηρεσίες. Εκτός του ότι όλοι οι κάτοικοι περνάν καθημερινά από εκεί, το Καπανδρίτι έχει γίνει κέντρο προσέλκυσης για διάσημα πρόσωπα και πετυχαίνουν επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν ανώτερου είδους προϊόντα και υπηρεσίες. 

Γνωρίζοντας το Καπανδρίτι καλύτερα και συνομιλόντας με τον ιδιοκτήτη και κατοίκους κάποιες υπηρεσίες άμεσου ενδιαφέροντος θα ήταν πιθανό κέντρο αποκατάστασης, μασάζ & σπά, κέντρο αναψυχής και τόνωσης, πολυιατρείο, ιατρείο μικρών ζώων, φροντιστήριο, εμπορικό κέντρο με καλές μάρκες υποδημάτων κτλ.

Το ακίνητο χρήζει κάποιας ανακαίνισης για αυτό και η τιμή έχει μειωθεί και εύκολα κάποια μαγαζιά ενώνονται ή διασπούνται σε μικρότερα. Το ακίνητο έχει χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενιαίο φροντιστήριο, διαφορετικά μαγαζιά όπως μεσιτικό γραφείο, ΟΠΑΠ, μαγαζί με high end προϊόντα, αξεσουάρ, υποδήματα κτλ.

 

Τιμή 750.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΤΣΠ77560

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΤΣΠ77560 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή