Duplex Καθηγητών 57019, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΚαθηγητών 57019
  • € 300.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σε ένα πανέμορφο καταπράσινο κτήμα, μόλις τρία χιλιόμετρα έξω από την Πειραιά Θεσνικης, σε μια μοναδική τοποθεσία με απέραντη θέα, βρίσκεται μια πολυτελής μεζονέτα τριών επιπέδων, υψηλού ποιοτικού σχεδιασμού που κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται πολύ όμορφα και οικεία.
Ένα σπίτι υψηλής αισθητικής με ποιοτικά υλικά όπως, πέτρα και ξύλο, κοσμούν τις εξωτερικές προσόψεις παραπέμποντας σε πηλιορείτικη τεχνοτροπία.

Ο ισόγειος χώρος και ο κάθε όροφος, έχει δικό του πίνακα ηλεκτρολογικό, δικό του πινακάκι για έλεγχο ενδοδαπεδιας θέρμανσης, και χρήση ζεστού νερού, εγκαταστάσεις ιντερνέτ, και τηλεόρασης, παρέχει κουφώματά και παράθυρα υψηλών προδιαγραφών, με διπλά τζάμια θερμομονώσεις και ηχομονώσεις, δίνοντας αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, καθώς και σε κάθε παράθυρο και μπαλκονόπορτες σίτες. Επιπλέον ασφάλεια με ανοίγω- κλεινομενες σιδεριές το κάθε παράθυρο και η κάθε μπαλκονόπορτα έχει σύστημα συναγερμού και ελέγχεται πλήρως από κάμερες με απευθείας μετάδοση στο κινητό ελέγχοντας την οικία ακόμη και στον κήπο του πίσω και μπροστά, σε πραγματικό χρόνο με την δυνατότητα, ακόμη και το βραδύ χωρίς να υπάρχει φως, λόγω των θερμικών καμερών .

Ο ισόγειος χώρος είναι (63 τ.μ συν 14 τ.μ βοηθητικός), αποτελείται, από ένα WC, τέσσερα δωμάτια, κουζίνακι υπερ,σύγχρονο με όλες τις υποδομές και παράλληλα με υποδομές πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους, κάνοντας την νοικοκυρά χαρούμενη και ευέλικτη, ώστε να ικανοποιείται στις καθημερινές απαιτήσεις γρήγορα, ποιοτικά και ξεκούραστα. Ακόμη έχει άμεση πρόσβαση εσωτερικά προς την αποθήκη και λεβητοστάσιο (με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ενεργειακά δίνοντας οικονομία που φτάνουν το 65%) θέρμανση ενδοδαπεδια με ξεχωριστές εντολές σε κάθε επίπεδο καθώς και χρήση νερού. Εχει προβλεπόμενο άνοιγμα ασανσέρ και προ εγκατάσταση.

Ο πρώτος όροφος είναι (96,50 τ.μ) έχει σαλόνι με απέραντη θέα. Τζάκι ενεργειακό (καινούργιο τέλη του 2022) με πέτρα και ξύλο υψηλής ποιότητας το οποίο θερμαίνει δυο ορόφους τον πρώτο και τον δεύτερο (με εγκατάσταση εσωτερική για τον δεύτερο). Έχει WC, με όλες τις παροχές, και μια πολυτελής κουζίνα καινούργια, (από την εταιρεία Δείνας), ειδική παραγγελία με υπερ. σύγχρονους μηχανισμούς υψηλής ποιότητας και αισθητικής με διαχρονικό σχεδιασμό, εσωτερικό φωτισμό, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης Α’ που δίνουν την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο, να ονειρεύεται την κάθε δραστηριότητα στον χώρο αυτό.
Μπαλκόνι - βεράντα με απέραντη θέα με τέντες δεξιά και αριστερά αλλά και μεγάλη τέντα κατά μήκος της βεράντας δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει ένα εξωτερικό σαλόνι με απέραντη θεά στον Θερμαϊκό κόλπο της θεσνικης.

Ο Δεύτερος όροφος είναι (45 τ.μ) υπάρχει υψηλού επιπέδου ποιοτική υπερ - υψωμένη
Σοφίτα, χώρος κρεβατοκάμαρας, πλήρως εξοπλισμένο, με δικό της μπάνιο, μπαλκόνι με απέραντη εκπληκτική θεά, σε όλη την πόλη της θεσνικής και εξώστη με θεά προς όλο τον περιβάλλον ωραιότατο εξωτερικό χώρο.
Είναι ένα σπίτι στολίδι που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

1)Τρεις θέσεις parking ιδιωτικές με μόνιμο σκέπαστρο.
2)Διαθέτη δικό του κήπο πίσω και μπροστά.
3)Περίφραξη πίσω εμπρός με κάμερες ασφαλείας.
4)Διαθέτη εξωτερική πόρτα εμπρος κήπου συρόμενη με κοντρόλ. (ώστε να υπάρχει δυνατότητα να εισέρχονται και να εξέρχονται ακόμη και μεγάλα αυτοκίνητα ανετά )
5)Εξωτερική ξύλινη αποθήκη στον πίσω κήπο (με οργανωμένα ράφια για τα εργαλεία κήπου και διαφορά αντικείμενα εξωτερικού χώρου).
6)Πέργκολα σύγχρονη στην μπροστινή πλευρά ανοιγω - κλεινομενη με κοντρόλ και φωτισμό με πρόγραμμα νυκτός και έξυπνου φωτισμού.
7)Σιδεριές και ανοίγω-κλεινομενες σιδεριές σε όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.
8)Σίτες συναγερμό σε όλα τα ανοίγματα.
9)Τέντα με πλαϊνά στην βεράντα του μπαλκονιού.
10) σπάνια πέτρα και ξύλο κοσμεί ολόκληρο το σπίτι
11) Προ εγκατάσταση εμπρός και πίσω δομημένο για φωτισμο περιμετρικα του κηπου
12) σταμποτό μεγάλο διάδρομο στην μπροστά πλευρά του σπιτιού για πολύ άνετη προσέγγιση από το παργκικ προς την πολυτελή οικεία
13) πόρτα ανοίγω κλεινομενη στον πίσω κήπο (που μπορεί να δεχθεί και αυτοκίνητο)

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

1) Δυο θωρακισμένες πόρτες.
2) Κουφώματα υψηλών προδιαγραφών.
3) Ασανσέρ προεγκατάστασή υποδοχή.
4) Πίνακα ηλεκτρολογικό σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά.
5) Πίνακα συναγερμού.
6) Ράνταρ συναγερμού εσωτερικά σε κάθε επίπεδο.
7) Εγκατάσταση ιντερνέτ και εγκατάσταση TV σε κάθε επίπεδο.
8) Ενδοδαπεδια θέρμανση σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά.
9) Χρήση ζεστού νερού σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά.
10) Κλιματισμό νέας γενιάς με εντολή wifi και inverter σε κάθε επίπεδο.
11) Σίτες σε κάθε παράθυρο ακόμη και στην μεγάλη συρόμενη μπαλκονόπορτα. σύστημα συρόμενης κουρτίνας για τους θερμούς μήνες.
12) Άνετα μπαλκόνια βεράντες με θέα.
13) Αποθήκη εσωτερική που εξυπηρετεί άμεσα την νοικοκυρά του σπιτιού
Υπεύθυνος Ακινήτου
Κουρμπέτης Κωνσταντίνος
2310 822899, 6979712236
House Finders
Κωνσταντινουπόλεως 32
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5417137 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή