Duplex Μετς - Καλλιμάρμαρο, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - ΚαλλιμάρμαροΜετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 6.500/μήνα
  • 5+
  • 469
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 469,10 τετραγωνικών μέτρων, που εκτείνεται από το υπόγειο έως τον πρώτο όροφο, συμπεριλαμβανομένου του ημιωρόφου.

Βρίσκεται στη γοητευτική γειτονιά του Μετς, σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος. Κοντά του θα βρείτε τον εντυπωσιακό Ναό του Ολυμπίου Διός και το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας.

Το ισόγειο διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο σαλόνι, δύο πολυτελή κύρια υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο, αποθήκη, ανελκυστήρα και την κύρια σκάλα που συνδέει το υπόγειο με τον ημιώροφο. Αυτό το επίπεδο εκτείνεται σε 118,80 τ.μ..

Ανεβαίνοντας στο επίπεδο του ημιωρόφου, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη τραπεζαρία, μια μοντέρνα κουζίνα, ένα μπάνιο και μία ακόμα αποθήκη. Ο ημιώροφος συνδέεται με τον πρώτο όροφο μέσω ξεχωριστής σκάλας και εκτείνεται σε 100,90 τ.μ..

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κύριο υπνοδωμάτιο, ένα άλλο μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα επιπλέον μπάνιο για τους επισκέπτες και έναν συμπληρωματικό αποθηκευτικό χώρο. Αυτός ο όροφος προσφέρει 150,40 τ.μ.

Το υπόγειο αυτού του διαμερίσματος προσφέρει ευελιξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ευρύχωρο παιδικό δωμάτιο ή για βολική αποθήκευση, με επιφάνεια 99τ.μ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
759055
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
469 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 6.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή