Μονοκατοικία βίλα Πανόραμα, Πανόραμα, Βούλα

ΒούλαΠανόραμα
  • € 3.500.000
  • 5+
  • 850
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-12245 - Πανόραμα, Βούλα - Πωλείται πολυτελής Βίλα 850 τ.μ. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη το 1990 στην πλαγιά ενός λόφου στο ψηλότερο σημείο του Πανοράματος Βούλας . Αποτελείται από 6 διαφορετικά επίπεδα, στα οποία βρίσκονται οι κοινόχρηστοι χώροι (κουζίνα,σαλόνι, τραπεζαρία), τα 4 άνετα δωμάτια, οι βοηθητικοί χώροι (αποθήκες,χώροι πλυντηρίου,στεγνωτηρίου) καθώς και το πάρκινγκ.Διαθέτει πισίνα,μπάρμπεκιου με υπαίθρια τραπεζαρία,κήπο με καθιστικό και εκπληκτική θέα στον Αργοσαρωνικό.
Οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι της κατοικίας (σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και γραφείο εργασίας) επικοινωνούν όλοι μεταξύ τους, σχεδιασμένοι γύρω από ένα εσωτερικό αίθριο, το οποίο εκτείνεται σε ύψος 4 ορόφων της κατοικίας με εσωτερικά δένδρα και φυτά. Η πρόσβαση στην πισίνα γίνεται από 2 επίπεδα (από την κουζίνα και το χώρο των δωματίων) και στη μπροστινή πρόσοψη της οικίας υπάρχει κήπος με γκαζόν και αυτόνομο καθιστικό.
Η κατοικία διαθέτει 4 δωμάτια σε διαφορετικούς ορόφους για αυτονομία μεταξύ τους. Το κυρίως μεγάλο δωμάτιο (Master Room) διαθέτει δικό του jacuzzi, αυτόνομη τουαλέτα και μπάνιο,καθώς και ένα ξεχωριστό δωμάτιο με ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους για ρούχα κ παπούτσια. Τα 3 δωμάτια στα πιο κάτω επίπεδα της κατοικίας διαθέτουν αυτόνομες τουαλέτες κ μπάνιο, καθώς και χώρους για γραφείο εργασίας, βιβλιοθήκες και όργανα γυμναστικής.
Η κουζίνα, διαθέτει ένα κύριο χώρο για όλα τα απαραίτητα (ψυγείο,ηλεκτρική κουζίνα,πλυντήριο πιάτων κ μεγάλους νεροχύτες) και 2 χώρους , όπου βρίσκονται το σαλόνι και η τραπεζαρία της κουζίνας κ το τζάκι με καθιστικό τηλεόρασης.
Οι βοηθητικοί χώροι βρίσκονται στα κατώτερα επίπεδα της κατοικίας και αποτελούνται από πάρκινγκ, αποθήκη κ χώρο στεγνωτηρίου-πλυντηρίων και σιδερώματος.Το πάρκινγκ διαθέτει κτιστό αποθηκευτικό χώρο για καυσόξυλα και εργαλειοθήκες καθώς και τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα. Η αποθήκη είναι κατασκευασμένη με αποθηκευτικά ράφια για εύκολη ταξινόμηση προμηθειών και αντικειμένων.
-Τιμή 3.500.000€
Royal Residential Investments
Τηλ. +30 2109650484 Κιν. +30 6936169393
email: info@royalresidentialinvestments.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-12245 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
850 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή